More


  AJF-ul începe înscrierile pentru sezonul viitor

  - Advertisement -

  Sâmbătă ar fi trebuit să avem Adunarea Generală a AJF Satu Mare. Totul părea pregătit, conducerea Asociației a încercat să se organizeze conform normelor de distanțare socială numai că în ultimul moment ședința a fost anulată la cererea DSP Satu Mare.
  În aceste condiții președintele AJF Satu Mare a trimis pe adresa redacției un comunicat prin care amintește cluburilor și asociațiilor afiliate că se pot înscrie în ediția 2020-2021 până pe 17 iulie.
  Se va reveni la un campionat al elitelor în Liga a 4-a iar competițiile vor fi structurate pe trei categorii valorice.
  Rămâne de văzut însă când se va finaliza actualul sezon, echipele de top sunt în așteptare iar barajul pentru promovarea în Liga a 3-a bate la ușă.

  Comunicat AJF Satu Mare
  ”În vederea organizării campionatelor de fotbal organizate de AJF Satu Mare, rugăm membrii afiliaţi ca până la data de 17.07.2020 să se înscrie în noua ediţie de campionat 2020/2021.
  Vă reamintim că anul trecut la Adunarea Generală s-a hotărât că sistemul competiţional – ediţia 2020/2021 se modifică astfel:
  – Liga a IV-a Elite: Seria A şi Seria B (12-14 echipe)
  – Liga a IV-a (una sau două serii)
  – Liga a V-a (una sau două serii)
  Înscrierile se fac la sediul AJF Satu Mare, zilnic, între orele 08:00-12:00 sau pe email: ajf.satumare@frf.ro.
  Pentru informaţii suplimentare: telefon 0744504136.
  După înscrierea echipelor, Comitetul Executiv va stabili seriile în funcţie de numărul participantelor (se va ţine cont şi de criteriul geografic).
  Cu stimă şi respect,
  Preşedinte, Ştefan Szilagyi”  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Anunț condoleanțe

  0
  spot_img
  spot_img