More


  Bicfalvi scapă de suspendare pe motiv de…Covid-19!

  - Advertisement -

  Comisia de Disciplină a Federaţiei Ruse de Fotbal a decis ca partida dintre Orenburg şi Ural să fie omologată la masa verde cu 0-3. Cu această ocazie, careianul Erik Bicfalvi şi-a ispăşit etapa de suspendare şi va fi pe teren împotriva lui Ionuţ Nedelcearu.
  Joia trecută, partida între FC Orenburg şi FC Ural Ekaterinburg a fost suspendată după ce 10 reprezentanţi ai echipei gazdă au fost testaţi pozitiv cu COVID-19. Echipa a fost plasată în carantină şi supusă mai multor teste de acest gen.
  Comisia de Disciplină a Federaţiei Ruse de Fotbal a decis ca meciul să fie decis în favoarea celor de la Ural, cu scorul de 3-0 la masa verde, deoarece sunt vinovaţii direcţi ai nedisputării partidei.
  Ural a primit 3 puncte “cadou” şi a urcat pe locul 9 în campionatul Rusiei. Astfel, Erik Bicfalvi şi-a ispăşit şi etapa de suspendare primită după cartonaşul roşu din meciul cu Tambov şi va putea fi folosit în runda viitoare, în meciul din deplasare cu Ufa, formaţia la care evoluează Ionuţ Nedelcearu.
  În Rusia, au fost depistate 675.515 cazuri pozitive cu coronavirus, fiind semnalate peste 10.000 de decese.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img