More


  Bogdan Miron, ofertat de cei de la SCM Zalău

  - Advertisement -

  Satmareanul Bogdan Miron (30 de ani) ar putea fi următorul transfer important al echipei SCM Zalău. Fostul portar de la UTA Arad, Olimpia Satu Mare sau Luceafărul Oradea este dorit de formația care a finalizat pe ultimul loc sezonul 2019/ 2020 în Seria 5 din Liga 3.

  Echipa din Zalău a trimis deja oferta, notează Sportul Sălăjean, iar Bogdan Miron trebuie să ofere un răspuns cât mai repede. Portarul născut la Satu Mare, care măsoară 1.91 m, are peste 100 de meciuri la nivelul Ligii 2, dar și câteva partide în Liga 1. Poate fi de mare ajutor celor de la SCM Zalău, fiind un fotbalist cu mare experiență. În C.V.-ul său figurează echipe precum Olimpia Satu Mare, Șimleu Silvaniei, Luceafărul Oradea, Național Sebiș, UTA Arad, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Are și o experiență în afara României, în Ungaria. Din februarie anul trecut a fost legitimat la Cigand SE.
  Un alt fost olimpist, Mihai Onicaș, la Zalau
  Echipa de fotbal SCM Zalău a făcut un transfer de răsunet: un jucător cu experiență în Liga 1 – trecut pe la Steaua București – a semnat cu gruparea antrenată de Marius Pașca. Este vorba despre mijlocașul Mihai Onicaș (30 de ani), sportiv care a impresionat la grupele de copii şi juniori ale Universităţii Cluj (a fost și campion național) şi la numai 15 ani a semnat cu Steaua Bucureşti.
  Pentru primele luni ale anului 2020, Mihai Onicaș care a evoluat si la Olimpia Satu Mare a acceptat un alt tip de provocare, una cu totul diferită. El a participat la Survivor România, show care a fost transmis în exclusivitate la Kanal D.
  SCM Zalău se adaugă acum în CV-ul fostului stelist, după ce conducătorii zălăuani au bătut palma cu el și l-au convins să semneze un angajament valabil până în vara anului 2021, cu posibilitate de prelungire”, anunța SCM Zalău, după perfectarea actelor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img