More


  FIFA a anunțat programul CM din Qatar!

  - Advertisement -

  Naționala a aflat programul turneului final din Qatar, care va avea loc în toamna anului 2022. Va fi ultima ediție în care vor participa 32 de echipe, iar România speră să pună capăt seriei de 24 de ani fără prezențe la Cupa Mondială.
  Pănă la Campionatul Mondial, Mirel Rădoi speră să repete peformanța de la naționala de tineret și să ajungă la Euro 2020. Noile arene promise de București sunt aproape gata, astfel că jucătorii naționalei trebuie să treacă de Islanda și câștigătoarea dintre Ungaria și Bulgaria pentru a ajunge la turneul final organizat și de țara noastră.
  În cazul în care va rămâne la cârma naționalei, Mirel Rădoi va bifa o premieră: va fi selecționer la primul turneu final jucat toamna. FIFA a anunțat programul Campionatului Mondial din Qatar:
  „Mondialul din Qatar va fi unul inedit: ediția cu numărul 22 a competiției va fi doar a doua organizată în Asia (după CM 2002 din Japonia și Coreea de Sud), va fi prima ce se va desfășura toamna (și nu în mai/iunie/iulie ca până acum) și ultima la care vor lua parte doar 32 de echipe, urmând ca în 2026 să participe 48 de selecționate.
  Turneul final va debuta în data de 21 noiembrie 2022, atunci când gazda Qatar va juca primul meci la Mondial pe stadionul Al Bayt, o arenă cu 60.000 de locuri.
  Partidele din faza grupelor se vor disputa la orele 13:00, 16:00, 19:00 și 22:00. România se află pe același fus orar cu țara gazdă a competiției. Cele din ultima rundă, care se vor disputa în același timp, precum și cele din fazele eliminatorii, vor începe la orele 18:00 și 22:00.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img