Karting: Start lansat pentru micuțul DARREN BETEA , la Naționale! Campionul nostru a urcat din acest sezon la o nouă clasă!

Pilotul sătmărean Darren Betea a reușit o performanță excelentă la debutul său în clasa PUFO a Campionatului Național de Karting.

După ce anul trecut a obtinut titlul de campion national al CNKS si a fost campionul seriei Romanian Karting Masters la categoria promo Darren Betea  a trecut, mai devreme ca vârstă , la urmatoarea categorie acesta obtinand la puțin peste șase ani ai săi  licenta Pufo pentru anul competitional 2020.

Astfel, la primul concurs la noua categorie, in perioada 27 – 28 Iunie 2020 a participat la Etapa 1 din Campionatul National de Karting, organizată de Federatia Romana de Karting.

Etapa s-a desfasurat pe circuitul “AMC Kart” din Bucuresti. Iar  la categoria Micro Rok   din 12 piloti, Darren a obtinut al 6-lea timp in calificarile cronometrate.

In Mansa 1 sătmăreanul  a terminat pe locul 6, dar a fost descalificat , organizatorii apreciind că a primit un ajutor in grila de start. Mai târziu însă s-a considerat o eroare de arbitraj !?

În mansa a doua de calificare, incercand sa recupereze pozitiile pierdute Darren Betea a vrut să facă  o depasire fortata si din păcate a iesit in décor. Cu acest abandon a intrat in Mansa Finala 1 de duminica, de pe pozitia 9.

Dupa un start reusit in Mansa finala 1, Darren a recuperate  pozitie dupa pozitie, terminand mansa pe pozitia 6. In mansa finala 2, a luat startul  de pe pozitia 6, a mai reusit o depasire și s-a clasat la final pe pozitia 5 cu 21 de puncte acumulate în clasamentul general.

De mentionat ca la aceasta categorie startul este lansat si se ating viteze de 75 km/h.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

Echipele Pro România Batarci și Viile Satu Mare au trecut la PSD. Vor să câștige alegerile alături de social democrați

Responsabilii de zonă pe Oaş și Codru din partea Pro Romania, Rafan Vasile, şi Cristian Șichet, preşedintele fondator Batarci, Bota Nicolae Florin, au decis...

Echipa Pro Romania Batarci a trecut la PSD.

Reponsabilul de zonă pe Oaş din partea Pro Romania Rafan Vasile şi preşedintele fondator Batarci, Bota Nicola Florin, au decis împreună cu toată organizaţia...

Pericol public pe șosele

În ultima perioadă, pe drumurile județului Satu Mare au fost văzute, tot mai des, astfel de pericole publice. Este vorba despre niște romi din...

Anca Cioara DESPRE IUBIREA PENTRU COPII ŞI PASIUNEA PENTRU FRUMOS

Anca Cioara iubește copiii, adoră să transforme evenimentele importante din viaţa oamenilor, în poveşti de neuitat şi este o mamă de nota 10. “Eu sunt...

Vom avea o Ligă Națională cu șapte echipe?

Federatia Romana de Baschet a anunát c[ pentru sezonul competitional 2020-2021 din Liga Nationala de Baschet (masculin si feminin) si Cupa Romaniei (masculin si...