More


  Karting: Start lansat pentru micuțul DARREN BETEA , la Naționale! Campionul nostru a urcat din acest sezon la o nouă clasă!

  - Advertisement -

  Pilotul sătmărean Darren Betea a reușit o performanță excelentă la debutul său în clasa PUFO a Campionatului Național de Karting.

  După ce anul trecut a obtinut titlul de campion national al CNKS si a fost campionul seriei Romanian Karting Masters la categoria promo Darren Betea  a trecut, mai devreme ca vârstă , la urmatoarea categorie acesta obtinand la puțin peste șase ani ai săi  licenta Pufo pentru anul competitional 2020.

  Astfel, la primul concurs la noua categorie, in perioada 27 – 28 Iunie 2020 a participat la Etapa 1 din Campionatul National de Karting, organizată de Federatia Romana de Karting.

  Etapa s-a desfasurat pe circuitul “AMC Kart” din Bucuresti. Iar  la categoria Micro Rok   din 12 piloti, Darren a obtinut al 6-lea timp in calificarile cronometrate.

  In Mansa 1 sătmăreanul  a terminat pe locul 6, dar a fost descalificat , organizatorii apreciind că a primit un ajutor in grila de start. Mai târziu însă s-a considerat o eroare de arbitraj !?

  În mansa a doua de calificare, incercand sa recupereze pozitiile pierdute Darren Betea a vrut să facă  o depasire fortata si din păcate a iesit in décor. Cu acest abandon a intrat in Mansa Finala 1 de duminica, de pe pozitia 9.

  Dupa un start reusit in Mansa finala 1, Darren a recuperate  pozitie dupa pozitie, terminand mansa pe pozitia 6. In mansa finala 2, a luat startul  de pe pozitia 6, a mai reusit o depasire și s-a clasat la final pe pozitia 5 cu 21 de puncte acumulate în clasamentul general.

  De mentionat ca la aceasta categorie startul este lansat si se ating viteze de 75 km/h.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img