More


  Naţionalele seniorilor, în octombrie, la Satu Mare

  - Advertisement -

  Federaţia Română de Scrimă a prezentat saptamana trecuta noul calendar intern privind competiţiile sportive. Calendarul cuprinde şi reprogramările competiţiilor care nu s-au putut desfăşura în intervalul martie – iunie 2020, din cauza pandemiei de Covid-19.

  Cum Ministerul Tineretului si Sportului a anuntat ca se doreste reluarea activitatii si la sporturile de…sala , federatia de scrima a si propus o varianta de calendar….Cu competitii care s-ar relua in luna septembrie…Iar decizia federalilor pare a fi sustinuta si de guvernanti care ne transmit clar ca alegerile pot avea loc in septembrie fara a ne teme de pericolul Covid 19…
  În sala Alexandru Csipler din Satu Mare se vor desfăşura două competiţii organizate de federaţia de specialitate, ambele de spadă. Calendarul actualizat începe din 10 septembrie, iar o săptămână mai târziu avem la Satu Mare Cupa României la spadă cadeţi şi juniori, feminin şi masculin, doar individual.
  Dar iată programul
  de la Satu Mare:
  17 septembrie: Cupa României la spadă cadeţi masculin
  18 septembrie: Cupa României la spadă juniori masculin
  19 septembrie: Cupa României la spadă cadete feminin
  20 septembrie: Cupa României la spadă junioare feminin
  Cu siguranta insa ca cea mai importanta competitive ce o vom avea la Satu Mare este cea din perioada 23-25 octombrie. Este vorba de Campionatul Naţional de spadă masculin, individual şi echipe, la seniori. O sansa pentru spadasinii de la CSM Satu Mare si CS Satu Mare de a ajunge la medalii….
  În rest, calendarul actualizat mai cuprinde competiţii în Bucureşti, Râşnov, Craiova şi Iaşi.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img