More

    Se oprește Liga 1?

    Liga Profesionista de Fotbal a emis, sambata, un comunicat pe fondul aparitiei de noi cazuri de coronaviurs in fotbalul romanesc.

    Vedeti mai jos comunicatul LPF atribuit secretarului general Justin Stefan:
    Liga Profesionistă de Fotbal a luat cunoștință de recentele cazuri de infectare cu COVID – 19 apărute la nivelul Ligii a 2-a (la echipa Petrolul Ploiești), precum și la cel al corpului de arbitri (domnul Iulian Călin) și ține să precizeze că se impune, la modul cel mai urgent, o reanalizare a tuturor măsurilor de protecție și siguranță în ceea ce priveste fotbalul profesionist din România.

    În aceeași ordine de idei, noi, Liga Profesionistă de Fotbal, apreciem că se impune definirea unei proceduri standard de comun acord și împreună cu autoritățile guvernamentale, Direcțiile de Sănătate Publică și Institutul Național de Sănătate Publică, aplicabilă în cazul depistării unui caz de COVID -19, la nivelul fotbalului profesionist de la noi din țară.
    În acest sens, LPF va lansa o dezbatere împreună cu cele 14 cluburi membre, precum și cu specialiști din domeniul medical, urmând ca toate concluziile dezbaterii să fie prezentate autorităților.

    Încă o dată, Liga Profesionistă de Fotbal face apel la RESPONSABILITATEA cluburilor, a jucătorilor, a antrenorilor, a intreg staffului auxiliar, de asemenea la întreg lotul de arbitri, pentru a respecta în fiecare moment legislația aplicabilă și generată de apariția pandemiei cu COVID-19, precum și Protocolul medical al Federației Române de Fotbal.
    Este nevoie, în aceste zile, cu siguranță mai mult decât oricând, de unitate între noi toți, cei implicați în fotbalul românesc, pentru că doar în astfel de condiții putem reuși în demersul nostru comun, acela de a duce la bun sfârșit actualul sezon și, evident, de a-l începe și continua cu succes pe următorul.

    Am credința că vom reuși, cu atât mai mult cu cât timpurile și situațiile nou apărute generează, iată, atâtea dificultăți. Ne gândim însă în permanența la oameni, la uriașa masă de suporteri ai fotbalului nostru, nu în ultimul rând, ba dimpotrivă, la fotbaliști și la sănătatea lor. A lor și a noastră, a tuturor!

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE