More


  Sepsi se desparte de Demeter şi Topuzovic

  - Advertisement -

  Sepsi SIC Sfantu Gheorghe se mai desparte de două jucătoare în această pauză competițională. Gruparea din Covasna a anunțat pe pagina de Facebook că Nora Demeter și Kristina Topuzovic nu vor mai face parte din echipă în sezonul viitor.

  Nora Demeter a evoluat în 20 partide în LNBF în stagiunea 2019-2020 pentru Sepsi și a adunat medii de 6.4 puncte, 3.9 recuperări și 0.8 pase decisive. În același număr de meciuri, Kristina Topuzovic a contribuit cu 7.5 puncte, 5.3 recuperări și 1.7 assisturi pe întâlnire.

  Până acum, trupa din Sfântu Gheorghe a mai anunțat despărțirea de Ildiko Nagy, transferată la FCC Baschet Arad, și de Chrissy Givens, retrasă din activitatea sportivă.
  În schimb, vor continua pentru încă un sezon la Sepsi Rebecca Tobin, Kovacs Renata, Jovana Pasic, Ștefania Cătinean, Annemarie Godri-Părău, Orban Nikolett, Ioana Ghizilă și Andra Mandache.

  Ioana Ghizilă care nu mai e eligibila pentru regula U23 nu a jucat deloc în sezonul 2019-2020 după ce a suferit o accidentare gravă în luna martie a anului trecut, într-un meci disputat pe terenul celor de la FCC Baschet Arad.

  mai multe despre baschet pe  https://baschet.ro/liga-nationala-de-baschet-feminin/stiri/acs-sepsi-sic-a-anuntat-despartirea-de-alte-doua-jucatoare 

  CSM Satu Mare se va desparti, sigur, de Maja Milikovic, Lauren Ervin, Bernice Mosby si Adina Stoiedin si D Andra Moss. Restul jucatoarelor ce au evoluat sezonul trecut la CSM Satu Mare se pare ca vor continua si de la toamna la gruparea noastra…Mai multe amanunte insa la inceputul lunii august cand va fi anuntat si numele noului antrenor.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img