More


  Suporterii lui Dinamo sunt gata să preia clubul! :O

  - Advertisement -

  Dinamo trăiește cea mai cumplită perioadă din istoria clubului, dar și una în care speranțele suporterilor sunt la cote înalte. Fanii care se ocupă de Programul DDB anunță atingerea unui nou prag: 8000 de membri are acum proiectul socios, prin care fanii speră să salveze clubul.
  Ultrașii lui Dinamo au anunțat în mai multe rânduri că atingerea pragului de 10 mii de suporteri va garanta preluarea și salvarea clubului din mâinile lui Ionuț Negoiță. Programul DDB mai are câțiva pași până la atingerea acestei limite.
  Suporterii au început să își facă simțită prezența și în deciziile care contează în club. Fanii au cerut schimbarea lui Adrian Mihalcea, iar numele propuse de Ionuț Negoiță au fost refuzate de fani, care l-au cerut pe Gheorghe Mulțescu. Mutarea a fost anunțată în exclusivitate de ProSport.
  Mai mult, noul staff al lui Dinamo va fi plătit de către fani doar în cazul salvării de la retrogradare. Suporterii din Peluza Cătălin Hîldan anunță depășirea unui alt prag. Iată mesajul postat pe pagina de facebook a suporterilor:
  “Este o realizare extraordinară și în același timp neașteptată pentru un club din România. Dorim să-ți mulțumim pentru că ești parte din acest proiect!”
  Mulți dintre membrii DDB, mai ales dintre cei cu venituri mai mari, atât din țară cât și din străinătate, ne-au solicitat crearea unei categorii intermediare de membri. Cei mai mulți au sugerat o cotizație de 50€/lună.
  Am lucrat la acest lucru și de astăzi punem la dispoziția membrilor categoria DDB PREMIUM, cu o cotizație de 48€/lună, cu posibilitatea de a achita această sumă lunar, prin plăți care se fac în mod automat.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img