More

    Thomas Neubert anunță revenirea la performanțele de acum 6 ani

    FCSB a intrat într-o nouă eră, iar Gigi Becali este gata să reimpună disciplina la echipă, pentru a reveni pe traseul perfermanțelor din urmă cu câțiva ani. Bogdan Vintiă a fost înlocuit cu Toni Petrea, iar Thomas Neubert se va ocupa de pregătirea fizică. Neamțul anunță că are un plan prin care echipa să ajungă iar la performanțele de acum 6 ani.

    Toni Petrea, Mihai Pintilii și Thomas Neubert se vor ocupa de FCSB de azi înainte. Bogdan Vintilă a fost trecut în rezervă după ce roș-albaștrii au ratat pentru al 5-lea sezon la rând titlul în Liga 1.
    Thomas Neubert nu a ajuns la Baza Berceni. A făcut-o Toni Petrea, care a semnat noul contract. Preparatorul neamț este așteptat la echipă în zilele următoare. Neubert are un plan pentru revenirea la marea perfoamanță:
    „Mesajul meu pentru ei este că sunt foarte fericit şi onorat să lucrez cu ei. Nu contează că e Moruţan, Coman sau Man, sau alţii jucători de 18-19 ani. Cu toţii vor avea şansa să se pregătească la acelaşi nivel. Îi apreciez pe toţi. Vor avea şansa să facă performanţă incredibilă, dar depinde şi de ei.
    Treaba mea este să lucrez zilnic cu ei. În fiecare seară eu am uşa deschisă pentru ei. Voi fi foarte apropiat de jucători. Îi voi asculta, le voi asculta toate problemele. Le voi asculta problemele de familie, poveştile nostime, toate nevoile. Voi fi acolo pentru ei”, a declarat Thomas Neubert pentru AntenaSport.
    Gigi Becali speră să îi vândă pe Dennis Man sau Florinel Coman cu prețuri uriașe pentru Liga 1. Thomas Neubert spune că prețul acestora nu va crește fără calificarea în cupele europene.
    „Când jucători vor ajunge să joace pe stadioanele mari din Europa şi vor juca în cupele europene, atunci preţurile vor creşte. Dar nu e treaba mea, e treaba lui Gigi. Eu nu pot să spun că jucătorul ăsta valorează acum un milion de euro, iar peste cinci milioane de euro.
    Treaba mea este să ajut fiecare jucător din echipă. O să-i ajut pe toţi să crească şi să aibă parte de o pregătire cât de bună”

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE