More


  Kovacs Istvan va arbitra duelul Suedia-Franța!

  - Advertisement -

  Arbitrii români Istvan Kovacs şi Ovidiu Haţegan împreună cu brigăzile lor vor conduce partidele pe care naţionala Franţei, campioana mondială en titre, le va disputa în Liga Naţiunilor în luna septembrie cu Suedia, respectiv Croaţia, a informat, miercuri, site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

  Mai întâi, în 5 septembrie, la Solna, careianul Istvan Kovacs se va afla la centru la partida Suedia – Franţa, din prima etapă a Grupei a 3-a a Ligii A a Ligii Naţiunilor. El va fi ajutat la cele două tuşe de asistenţii Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, în timp ce al patrulea oficial va fi Marius Avram.
  Apoi, la 8 septembrie, o altă brigadă din România condusă de Ovidiu Haţegan va arbitra partida Franţa – Croaţia, reeditarea finalei Cupei Mondiale 2018, pe Stade de France, în etapa a doua a Ligii Naţiunilor. Haţegan îi va avea alături pe asistenţii Octavian Sovre şi Sebastian Gheorghe, precum şi pe al patrulea oficial Sebastian Colţescu.
  Tot în septembrie, Horaţiu Feşnic va conduce la centru duelul Macedonia de Nord – Spania, din preliminariile Campionatului European de tineret din 2021. La partida de la Skopje, din 3 septembrie, asistenţi vor fi Valentin Avram şi Alexandru Cernei, în timp ce al patrulea oficial va fi Marian Barbu.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img