More


  Dinamo condamnată la retrogradare?

  =

  Luni seară târziu, după meciul Universitatea Craiova-CFR Cluj 1-3, a avut loc şedinţa Comitetului de Urgenţă al FRF în care au fost omologate rezultatele din play-off şi au fost trimise la UEFA numele echipelor calificate în cupele europene din Liga 1.

  CFR Cluj va merge în Liga Campionilor, iar Universitatea Craiova, FC Botoşani şi FCSB în Europa League.

  Dinamo nu va mai putea juca toate restanţele din Liga 1, dar poate rămâne în Liga 1 dacă se trece la sistemul cu 16 echipe

  De asemenea, au fost confirmate datele pentru barajul de menţinere/promovare în Liga 1 pentru 9 august şi 12 august, astfel că play-out-ul nu va continua dincolo de aceste date.
  În aceste condiţii, Dinamo nu va mai putea disputa toate restanţele pe care le are de jucat, astfel că tremură pentru rămânerea pe prima scenă. S-a ţinut seama de solicitarea celor şase cluburi din play-out care au anunţat că nu doresc prelungirea sezonului: Viitorul, Sepsi, Poli Iași, Hermannstadt, Academica Clinceni și Chindia Târgoviște.

  Este însă posibil ca după disputarea ultimului meci din Liga 1 în acest sezon, Comitetul Executiv al FRF să decidă mărirea numărului de echipe din Liga 1 de la 14 la 16, iar barajul din 9, respectiv 12 august să fie disputat de ultima clasată din prima divizie, Chindia în acest moment.

  Program meciuri Dinamo rămase de disputat
  Dinamo – Chindia Târgoviște (etapa 3 – restanță)
  Hermannstadt – Dinamo (etapa 4 – restanță)
  Chindia Târgoviște – Dinamo (etapa 10 – restanță)
  Dinamo – Hermannstadt (etapa 11 – restanță)
  Sepsi – Dinamo (etapa 12 – restanță)
  Dinamo – Viitorul (etapa 14)  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img