More


  Messi la Manchester City?

  - Advertisement -

  Josep Guardiola a luat legătura cu Lionel Messi, potrivit publicației Goal. Anunțul vine a doua zi după ce Messi i-a informat pe conducătorii Barcelonei că vrea să plece liber de contract.

  Conform sursei citate, cei doi au discutat prima dată despre această posibilitate înainte ca atacantul de 33 de ani să discute cu Barcelona. Astfel, argentinianul a vrut să fie sigur că poate merge la City pentru ca apoi să-i anunțe pe cei de la Barca.

  Evident că Guardiola este foarte interesat să lucreze din nou cu Messi, iar antrenorul lui Manchester City chiar își poate face planuri în acest sens pentru că șeicii care patronează clubul sunt printre cei puțini care au suficienți bani încât să și-l permită pe argentinian.
  Relația dintre Guardiola și Messi a rămas una extrem de bună. Cei doi au lucrat împreună între 2008 și 2012, iar Guardiola ese practic cel mai de succes antrenor din istoria catalanilor.

  Încă din primul sezon pe banca Barcelonei, Guardiola a câștigat “tripla”, cu 6 trofee majore cucerite în 2009. Până la plecarea sa, acesta a mai câștigat 6 competiții. Barcelona din acea perioadă a lui Guardiola este considerată de mulți drept una dintre cele mai bune echipe pe care fotbalul le-a dat în istorie.

  În ultimul sezon al lui Guardiola la Barcelona, 2011-2012, Messi a strălucit și a înscris 73 de goluri. După acea stagiune, Guardiola și-a luat un “an sabatic”.

  Messi – Aguero ar putea fi atacul de vis de la City
  Sezonul recent încheiat a fost însă unul slab pentru Messi, care a înscris “doar” 31 de goluri, cel mai slab sezon după 2007-2008.
  Dacă ar ajunge la City, Messi ar forma un atac de-a drreptul letal, alături de conaționalul său, Sergio Aguero.
  Cei de la City încă nu au făcut o ofertă concertă, însă pe urmele lui Messi mai sunt Manchester United, Inter și PSG.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img