More

    Gol și două pase decisive pentru Claudiu Bumba

    Mijlocaşul crescut la Atletic 94 Satu Mare, Claudiu Bumba a marcat un gol pentru echipa Kisvarda, învingătoare cu 4-2 în faţa lui Ujpest, duminică, în etapa a patra a campionatului de fotbal al Ungariei.

    Bumba a avut o evoluţie de excepţie, după ce a deschis scorul, în minutul 11, pasând decisiv la celelalte goluri ale oaspeţilor semnate de Slobodan Simovic (24), Tamas Rubus (59) şi Niko Datkovic (64), fostul fundaş al Universităţii Craiova. Pentru gazde au marcat Antonio Perosevic (28, 40).
    Fostul jucător al celor de la Atletic 94 Satu Mare, FC Baia Mare, ASA Tg.Mureș, AS Roma și Dinamo a primit un cartonaș galben în minutul 90.
    ÚJPEST FC – KISVÁRDA 2–4 (2–2)
    ÚJPEST: Banai – Csongvai (Junior Tallo, 65.), Máté, Baosics, Pauljevics (Szakály, 83.) – Onovo, Mitrovics – Simon, Nwobodo, Bacsa (Katona, 72.) – Perosevic. Antrenor: Predrag Rogan.
    KISVÁRDA: Dombó – Melnik, Datkovic, Rubus (Kravcsenko, 65.), Hej – Lucas, Szimovics – Navrátil (Karaszjuk, 82.), Bumba, Camaj (Sassá, 46) – Viana. Antrenor: Supka Attila.

    A marcat și Grozav, Adi Rus
    n-a prins echipa la Mol Vidi
    Atacantul Gheorghe Grozav a marcat un gol pentru Diósgyőri, care a pierdut meciul cu Honvéd, 2-4, sâmbătă, pe teren propriu, în etapa a 4-a a campionatului de fotbal al Ungariei.
    Oaspeţii au condus cu 2-0, prin golurile înscrise de Zsótér (16) și Gazdag (41), dar Gicu Grozav a redus din diferență în minutul 43. Până la pauză s-a făcut 2-2, Molnár a egalat pentru gazde.
    Honvéd a mai marcat de două ori după pauză și și-a trecut în cont primele puncte în actuala ediție de campionat.
    Internaționalul român a fost eliminat în minutul 90+4.
    Într-un alt meci, Alexandru Băluță a jucat o repriză în meciul pe care Akademia Pușkaș l-a pierdut pe terenul celor de la MOL Vidi, scor 3-1. Fundașul sătmărean Adi Rus n-a prins echipa la Mol Vidi.
    Pentru gazde au înscris Nikolics 29, Petrjak 84, Zivzivadze 90. Oaspeții au marcat prin Knezevic 56.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE