More


  Baftă, băieți!

  =

  CSM Satu Mare debutează sâmbătă, la ora 17, în Liga a 3-a iar primul adversar e Gloria Bistrița.

  Trupa lui Ritli Zoltan a promovat luna trecută în eșalonul trei după un baraj câștigat în fața celor de la Someșul Dej și CAO Oradea. Interesant e că cele trei echipe de la baraj vor fi acum, prin voia FRF, colege de serie. Asta după ce federalii au crescut la o sută numărul echipelor din liga a 3-a. Și au invitat echipe de la baraj care au putut demonstra că pot face fața, financiar, la rigorile eșalonului trei.
  CSM Satu Mare a reușit să îi readucă acasă pe Zsiga și Florin Mureșan, iar în lot îi avem și pe alți veterani ai fotbalului sătmărean, portarii Curileac și Oșan, mijlocașul Schvarzkopf, fundașul Vădan sau atacantul Gabi Cadar. E un lot însă care îmbină experiența acestor jucători cu dorința de afirmare a unor juniori extrem de talentați.
  CSM Satu Mare a apucat să joace două amicale, 1-2 cu Zalău și 1-0 cu Minaur Baia Mare.
  Gloria Bistrița pare a fi, cel puțin la nivel declarativ, una dintre candidatele la promovare. Echipa este condusă de Ioan Horoba, fostul locotenent al celebrului Jean Pădureanu. Antrenor este Dănuț Matei, care a declarat după amicalul cu Zalău, scor 1-1: ”Avem probleme pe axul central. În acest moment, nu sunt convins că avem lot de promovare” .
  Meciurile primei etape din seria a 10-a a Ligii a 3-a se joacă sâmbătă, de la ora 17, după următorul program:
  CS Sportul 2007 Şimleu Silvaniei – CSC Sânmartin
  CSM Satu Mare – ACS Unu Fotbal Club Gloria
  CS Progresul Şomcuta Mare – CS Minaur Baia Mare
  ACS CAO 1910 Oradea – SCM Zalău
  ACS FC Someşul Dej – CS Luceafărul Oradea

  P.S. Mircea Bolba e la Dej și se pare că tehnicianul sătmărean a semnat un contract pe 3 ani cu nou promovata Someșul. De altfel, Mircea Bolba a mai antrenat pe Someșul Dej până în decembrie 2019! Baftă, CSM Satu Mare și baftă, Mircea Bolba, la Dej!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img