More

    Câte persoane pot asista la un meci de Liga a 3-a?

    Vineri, 25 septembrie 2020, Comitetul de Urgență al FRF a aprobat noul protocol care reglementează desfășurarea competițiilor fotbalistice în contextul pandemiei COVID-19.

    Actualizarea documentului vine ca urmare a modificării și completării ordinului comun al Ministerului Tineretului și Sportului și al Ministerului Sănătății.
    Modificările sunt în ceea ce privește numărul de persoane ce vor avea acces în Zona 1 și Zona 2. Astfel, în Zona 1, la nivelul terenului de joc, numărul a crescut de la 80 la 120,
    Iar în Zona 2 a ajuns la 130 de persoane de la 100, cât era înainte.
    De asemenea, în ceea ce privește mass-media, numărul fotografilor a crescut de la 5 la 16, iar numărul jurnaliștilor cu acces la masa presei s-a dublat, ajungând la 20.
    Noul protocol pentru desfășurarea competițiilor a putut fi aprobat doar după publicarea în Monitorul Oficial a ordinelor comune ale ministrului tineretului și sportului și ministrului sănătății nr. 1.219/2020, respectiv 1.634/2020.
    Astfel, la meciul de sâmbătă, de la ora 15, dintre CSM Satu Mare și Progresul Șomcuta Mare, conform noului protocol organizatorii vor putea trece mai mulți ”spectatori” pe tabelele cerute de oficialii FRF.

    CSC Sânmartin a repetat testarea. Trei jucători au scăpat de Covid-19!
    Din cauza problemelor generate de Covid-19, meciul din etapa trecută, CSM Satu Mare – CSC Sânmartin, a fost amânat la o dată ulterioară, care va fi stabilită de Departamentul Competiţii al FRF.
    CSC Sânmartin se pregăteşte de meciul de sâmbătă de pe teren propriu cu SCM Zalău, din etapa a IV-a a Ligii a III-a, Seria 10, programat de la ora 15:00. Depistaţi cu Covid-19 după testarea efectuată în 19 septembrie, cei 7 jucători infectaţi au fost vizitaţi în 28 septembrie, la domiciliu, de personalul specializat al DSP Bihor pentru recoltarea noilor probe. Preşedintele CSC Sânmartin, Alexa Krenek, a informat că dintre cei şapte, trei jucători s-au vindecat şi pot intra în programul de pregătire al echipei. Ceilalţi patru vor rămâne în continuare în izolare şi vor fi retestaţi luni, 5 octombrie. În afara celor 7, luni au fost testaţi şi restul jucătorilor şi staff-ul tehnic, rezultatele fiind negative.
    Din cauza problemelor generate de Covid-19, meciul din etapa trecută, CSM Satu Mare – CSC Sânmartin a fost amânat la o dată ulterioară, care va fi stabilită de Departamentul Competiţii al FRF.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE