More


  George Kadar de la LPS-CS Satu Mare, vicecampion național la săritura în lungime

  - Advertisement -

  Stadionul “Iolanda Balas Soter” din Bucuresti a găzduit vineri si sambata, 28-29 August 2020 întrecerile Campionatului Național de Juniori under 20 de ani. Acestea au fost succedate duminică și luni, 30 și 31 august 2020, de întrecerile Campionatului Național de probe combinate (decatlon la masculin și heptatlon la feminin) Seniori, Tineret, Under 20, Under 18 și Under16 ani.

  Prezent la București în vederea participării la întrecerile Campionatului National de Probe Combinate under 18 ani, Kadar George și-a încercat puterile , înainte cu o zi, și la proba de săritura în lungime din cadrul Campionatului National Under 20 de ani. Și nu doar că și-a încercat norocul ci a și produs marea surpriză, cu o performanță excelentă de 6 metri și 90 de centimetri.

  Mai apoi, din păcate, în cadrul Probelor Combinate-Decatlon, a fost nevoit să paraseasca competiția acuzând dureri intense de spate.

  Astfel, în conditiile restricțiilor generate de Covid- 19, a bazei sportive ”Dinamo” în renovare, Kadar George de la LPS-CS Satu Mare, un sportiv politehnic prin excepție, încheie sezonul 2020 cu șase medalii naționale, din care două de aur, două de argint și două de bronz in patru probe diferite: Heptatlon, Săritura în înălțime, 60 m garduri, 110 m garduri, Aruncarea discului și Săritura în lungime. De departe, săritura de 6 metri 90 de centimetri este cea mai valoroasă, mai ales că a avut și sărituri ”depășite” de peste șapte metri.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Anunț condoleanțe

  0
  spot_img
  spot_img