More


  NUMIRE. CN ”Mihai Eminescu” are un NOU DIRECTOR. Despre CINE este vorba

  - Advertisement -

  Natalia Manuela Bolos, a fost numită în funcția de director al Colegiului Național ”Mihai Eminescu” Satu Mare.

  Prefectul Radu Bud a participat astăzi la evenimentul prilejuit de numirea în funcție, pe o perioadă determinată, de un an, a noului director al Colegiului Național ”Mihai Eminescu”, doamna Natalia Boloș, profesor de Limba și Literatura Română în cadrul școlii, post rămas vacant, în urma demisiei directorului Liviu Rotaru.

  La eveniment a fost prezent și inspectorul școlar general Anișoara Boitor.

  Acest lucru a fost confirmat chiar de soțul noii directoare, nimeni altul decât cunoscutul preot sătmărean Cristian Boloș, care a transmis, cu această ocazie, un mesaj de felicitare soției sale.

  ”Felicitări, scumpa mea soție, Natalia, pentru instalarea ta în postul de director (primul director femeie) al prestigiosului Colegiu Național “Mihai Eminescu” din Satu Mare, Catedrala învățământului sătmărean. Bunul Dumnezeu să te poarte în brațele Sale sfinte, dăruindu-ți sănătate, înțelepciune, răbdare și putere de muncă, alături de întreaga familie eminesciană”, a fost mesajul preotului sătmărean.

  Pe această cale, dorim noii conduceri mult succes în activitate pentru menținerea prestigiului acestei reprezentative instituții de învățământ din județul nostru!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img