More


  Satu Mare va găzdui o etapă a Campionatului Național de Super Rally

  =

  “Satu Mare va fi anul viitor gazda unei etape a Campionatului Naţional de Super Rally. Competiția se va desfășura pe circuit stradal în centrul municipiului Satu Mare. ” este anunțul postat de Primăria Satu Mare pe pagina oficială de facebook.

  Iar apoi a venit și completarea făcută de primarul Kereskenyi Gabor…

  ” Îi mulțumesc promotorului concursului, marele campion de box și raliu Mihai Leu, pentru că a ales să includă Satu Mare în calendarul din 2021”.

  Amănunte legate însă de acest eveniment ne-a oferit președintele NSM Motorsport Satu Mare, Ovidiu Domide, cel care a profitat de prezența lui Mihai Leu , în weekend, la Baia Mare, la Raliul de VTM și l-a adus pe multiplul campion de raliuri și de… box până în Sătmar.

  ”Am profitat de prezența lui Mihai Leu la raliul VTM de la Baia Mare și l-am adus la noi să vedem dacă putem organiza o etapă de Super Rally pe străzile din Satu Mare. Am avut discuții cu prefectul Radu Bud, un mare iubitor și organizator de competiții automobilistice și de asemenea cu primarul Kereskenyi Gabor. Am profitat de faptul că Mihai Leu chiar a dorit să mute de la Galați o etapă din 2021 și l-am convins să vină la Satu Mare”, ne-a spus Ovidiu Domide.

  Acesta s-a arătat încântat că a găsit deschidere totală la autorități și spune că este bucuros că după mai bine de 30 de ani poate fi el promotorul unei etape de Super Rally la Satu Mare.

  ”În 1988 am mai avut la Satu Mare o astfel de competiție auto mobilistică. Țin și acum minte cum a fost traseul și în mare îl vom păstra și acum. Cu drag îmi amintesc că printre piloții de atunci a fost și actorul Constantin Diplan care a jucat în filmele Raliul și Declarație de dragoste și era mare vedetă la acea vreme”, ne-a mai spus Ovidiu Domide.

  Legat de organizare, Primăria Satu Mare pune la dispoziție traseul, în rest de partea financiară se ocupă Mihai Leu și echipa lui de organizare.

  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img