More


  Șimleul ne atacă cu… Mansour!

  =

  CSM Satu Mare a avut parte de un debut excelent de sezon. Trupa lui Ritli a învins în prima etapă, acasă, scor 4-2 pe Gloria Bistrița și așteaptă acum cu încredere primul meci din deplasare.

  Iar în a doua rundă, galben-albaștrii lui Ritli au de mers până la Șimleu Silvaniei, acolo unde vor da peste o altă nou promovată, Sportul.
  La prima vedere pare un adversar la îndemână și un meci de la care sătmărenii să spere la un rezultat pozitiv. Sportul Șimleu a terminat la egalitate, 2-2 acasă cu Sânmartin în primul meci, iar la baraj a cedat în singurul duel jucat în grupă, 0-2 cu Progresul Șomcuta.
  Antrenorul sătmărenilor avertizează însă că, față de baraj, Șimleul s-a întărit, iar pe propriul teren sălăjenii sunt greu de depășit. În plus, Sportul are un moral excelent după ce și- a învins rivala, pe SCM Zalău, în Cupa României și apoi a revenit în 10 oameni împotriva celor de la Sânmartin.
  Lotul lui Ritli e apt pentru joc, mici probleme medicale acuzând Scvarzkopf, după succesul cu Bistrița.
  Partida Sportul Șimleu- CSM Satu Mare se joacă sâmbătă, la ora 17.

  Programul etapei a 2-a
  Etapa a II-a se dispută sâmbătă, de la ora 17.00:
  CSC Sânmartin – Luceafărul Oradea
  SCM Zalău – Someşul Dej
  Minaur Baia Mare – CA Oradea
  Gloria Bistriţa – Progresul Şomcuta Mare
  Sportul Şimleu – CSM Satu Mare

  Mansour a semnat
  cu Sportul Șimleu
  Cel mai sonor transfer reuşit de Sportul Şimleu este Gueye Mansour. Senegalezul a ajuns prima dată în România, în 2004, când a venit la Poli Timişoara, formaţie pentru care a jucat până în 2011. În prima ligă a reuşit goluri spectaculoase, iar într-un meci cu Steaua a marcat dintr-o foarfecă, devenind celebru prin execuţia respectivă. Mansour a mai trecut pe la CS Buftea, Gloria Buzău, ACS Şirineasa, Ripensia Timişoara şi Flacăra Horezu, echipă de care s-a despărţit cu două goluri marcate în prima etapă din Liga a III-a.
  Mansour a ajuns luni seară la Şimleu şi a fost impresionat de condiţiile găsite la o echipă nou-promovată în Liga a III-a.
  “La Şimleu sunt condiţii bune pentru Liga a III-a şi am decis să vin la această echipă pentru antrenor. George Zima este prietenul meu şi el m-a convins să vin la Sportul Șimleu. Sper să avem un parcurs cât mai bun în campionat şi să dau cât mai multe goluri. Acesta este rolul meu. Încă nu am văzut echipa cum joacă, dar prin multă muncă cred că vom obţine rezultate bune în campionat”, ne-a declarat senegalezul Gueye Mansour.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img