More


  Judo / Bronz la Naționalele U21 pentru Raul Oprea

  - Advertisement -

  La sfârșitul săptămânii trecute , la Poiana Braşov a avut loc Campionatul Naţional de judo U21. Clubul ACS Judo Master Satu Mare a participat cu trei sportivi la această finală individuală.

  La doar 16 ani, Raul Oprea a reuşit să cucerească medalia de bronz la -100 de kilograme. După două înfrângeri cu Riccardo Stoica (CSM Cluj) şi Alex Creţ (CSS Bihorul), sătmăreanul a dispus de Andrei Baltac (Râmnicu Vâlcea) în doar 6 secunde. În continuare Raul a cedat meciul cu Vlad Topală (Drobeta Turnu-Severin), la mare luptă, pentru ca într-un final să ocupe locul 3 şi să cucerească medalia de bronz.
  Sergiu Oprea (81 kg) şi Jeremos Lehel (73 kg) au pierdut din primul tur cu David Mirea (Rapid Bucureşti), respectiv Sofian Popa (CSM Arad).
  “Ne-am reluat activitatea după ce ni s-a permis să facem antrenamente. A fost primul concurs pentru noi de când a început pandemia. Dacă nu se schimbă ceva, atunci mai avem în 7 noiembrie finala de copii U11 şi U12 din campionatul Ungariei de la Eger. Mai avem finala U16 tot la Poiana Braşov în 15 noiembrie”, a declarat antrenorul Attila Pelcz.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img