More


  #BeActive în pandemie!

  - Advertisement -

  In ciuda faptului că pandemia a îngrădit activitățile sportive atât de îndrăgite de către toți iubitorii de mișcare din lume și la noi în țară, s-au făcut eforturi și Săptămâna Europeană a Sportului a luat startul cu activități dintre cele mai diferite în 22 de județe. Organizatorii s-au mobilizat sădesfășoare activități reușite respectând regulile impuse în acest sens.

  Județul Satu Mare a fost și în acest an unul dintre județele implicate în această acțiune europeană, ca de altfel în fiecare an din 2015, de la prima ediție. Asociația Județeană Sportul Pentru Toți Satu Mare în colaborare cu Federația Româna Sportul Pentru Toți, Direcția Județeană Pentru Sport și Tineret , Inspectoratul Școlar Județean , cluburi și asociații sportive din județ în lupta cu pandemia au reușit cu sprijinul doamnelor și domnilor profesori, antrenori, instructori inimoși și curajoși să arate că deviza sportului pentru toți “Viața este mișcare,mișcarea este viață„si în aceste momente grele prin care trecem cu totii.

  În diferite zone ale județului acești oameni minunați au organizat activități deosebite. Organizatorii acestor activități au confirmat prin poze, videoclipuri si filmulețe ceea ce au reușit să facă. La această acțiune s-au evidențiat domnii profesori Alexandru Contraș, Mihai Sabău Svegler, Ciprian Mărieș, Sergiu Neichi,Aurica Roatiș, Ramona Fărcășanu, Cecilia Nastor (Satu Mare),Răzvan Nintaș, Florentina Timoc (Carei), Ioan Handrău (Negrești Oaș),Cristina Mărneanu (Lucăceni), Heinrich Tamaș (Foieni), Gheorghe Vezentan (Pișcolt),Mariana Illea(Păulești), Constantin Por (Bârsău), Loredana Olah (Medieșu Aurit), fam. Alexan (Satu Mare), fam. Kato (Apa),Mia Făt , Nicoleta Bota (Medieșu Aurit) și mulți alți iubitori de mișcare.
  Pasiunea și curajul celor care s-au evidențiat la activități a fost recompensat de către FRSPT și AJSPT Satu Mare cu diplome, medalii, cupe, agende, șepci și tricouri personalizate cu #BeActive.

  Domnul profesor Adrian Meszaros, în calitate de președinte al AJSPT Satu Mare, aduce mulțumiri tuturor celor care s-au implicat în organizarea și desfășurarea acțiunilor în Săptămana Europeană a Sportului, Federației Române Sportul Pentru Toți, domnului președinte Alin Ilarion, domnișoarei Secretar General Flavia Epureanu, domnului inspector, profesor Mircea Dohan, domnișoarei director a DJST Satu Mare Mihaela Bura,tuturor voluntarilor și sportivilor.
  Președinte AJSPT Satu Mare
  Prof. Adrian Meszaros  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img