More


  CSM Satu Mare are un jucător testat POZITIV la covid 19!

  - Advertisement -

  După CS Sânmartin și Minaur Baia Mare și CSM Satu Mare are probleme cu noul coronavirus.

  Unul dintre jucătorii din lotul antrenat de Ritli Zoltan a fost testat pozitiv la covid 19 iar acum se așteaptă rezultatele și a altor zece jucători de la CSM pentru ca DSP-ului să ia o decizie finală. Conform protocolului medical aprobat de FRF și MTS, echipele din liga a 3-a trebuie să efectueze teste din două n două săptămâni.

  Lotul CSM ului a fost împărțit în două pentru teste . Iar din jucătorii testați miercuri, unul a ieșit…pozitiv. Conform surselor noastre acesta se simte bine nu are simptome și a și fost rapid trimis în izolare de specialiștii DSP.

  Rămâne de văzut acum care vor fi rezultatele testelor de azi pentru ceilalți zece jucători testați. În funcție de rezultatele de azi și mai ales după ancheta epidemiologică a DSP se va lua o decizie la FRF în privința meciului de sâmbătă de la Oradea.

  Tot pe motiv de COVID-19, Departamentul de Competiţii din cadrul FRF a amânat disputarea partidei dintre CSM Satu Mare şi CS Sânmartin, partidă care trebuia să se joace pe stadionul Olimpia în data de 26 septembrie. Decizia a fost luată în urma unor teste pozitive la șapte jucători de la CS Sânmartin. Meciul a fost reprogramat pe 14 octombrie doar că acum disputarea lui e în pericol din cauza covidului de la CSM…

  O altă echipă din seria a 10-a a Ligii a 3-a, Minaur Baia Mare are nouă jucători testați pozitiv. Maramureșenii au pierdut deja la masa verde din acest motiv meciul de miercuri cu Recea din Cupa României și și-au amânat derby-ul de sâmbătă cu SCM Zalău!

  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img