More


  Deși nu e refăcut 100% . Mani Gyenes s-a înscris și la Red Bull Romaniacs 2020

  - Advertisement -

  Red Bull Romaniacs s-a schimbat total în 2020! De la RedBull.ro am aflat cât de dificil este să concurezi toamna la cel mai dur raliu de hard enduro.

  Povestea competiției devenită cel mai dificil raliu hard enduro din lume a început în 2004, când câteva zeci de enduriști și piloți de rally-raid s-au aventurat într-un nou format de cursă. Printre ei se număra și sătmăreanul Mani Gyenes.

  În 2020, cursa se întoarce la origini, fiind programată în perioada 27 -31 octombrie, și are în program o sesiune de calificări urmată de patru zile de enduro prin munți. Cei mai buni rideri din lume, mulți dintre ei începând practicarea disciplinei de hard-enduro mult după crearea Red Bull Romaniacs, vor avea de înfruntat o competiție de anduranță, unde umiditatea matinală și temperaturile mult mai scăzute îi vor supune unui test suplimentar.

  Cum a fost în 2004 și cum crezi că va fi la ediția din 2020?
  „În 2004 a fost greu și pentru că așa era materialul tehnic de atunci, acum motocicletele și cauciucurile sunt mult mai evoluate, însă și traseul a evoluat mult ca dificultate. Cred că traseul de acum, la clasa Bronze, a fost pe atunci la clasa Pro (actualul Gold). Nu va fi cald, ca în edițiile de vară, și asta este bine, pentru că atunci când suntem pe motor, mai ales în pădure, ai de lucru pe secțiuni grele, îți dorești să nu fie cald. Sunt sigur că toți concurenții vor aprecia mult mai mult peisajele de pe traseu, sunt mult mai frumoase decât vara și asta va compensa cumva.” – Mani Gyenes, (singurul rider din lume care a terminat toate cele 16 ediții organizate până în prezent, 2 titluri la Expert Team)

  În 2004 a fost greu și pentru că așa era materialul tehnic de atunci, acum motocicletele și cauciucurile sunt mult mai evoluate, însă și traseul a evoluat mult ca dificultate.

  Mani s-a înscris pe ultima sută de metri
  ”Am primit cu foarte mare bucurie înscrierea pe ultima sută de metri la Red Bull Romaniacs 2020 a singurului pilot din lume care a luat startul la toate edițiile: Emanuel Gyenes – Mani. Emanuel Gyenes a suferit un accident grav in Iunie (fractura la piciorul drept), si inca mai are mult pana sa se poata declara apt 100%. Cu toate acestea Mani a luat în ultima clipă decizia să se înscrie și la Red Bull Romaniacs 2020 și este astfel, în continuare, singurul sportiv care a bifat toate edițiile celui mai dur raliu al lumii. Felicitări Mani!!!” a scris Federația Română de Motocisclism pe pagina oficială de facebook.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img