Doi samurai sătmăreni în Anuarul emis de Ministerul Sportului pe 2019A aparut anuarul sportivilor emis de catre Ministerul Tineretului și Sportului pentru anul 2019.

În urma performanțelor obținute pe plan național și internațional , în anuar avem și doi sportivi sătmăreni, Magos Robert jr. si Circiu Patrick de la CS Samuraiul din Satu Mare Aceștia s-au evidențiat la Campionatul European de karate (doua medalii de bronz) la proba kumite cadeti.

Din păcate însă, pentru conducerea samurailor a venit și reversal medaliei….”O mare dezamagire este faptul ca exact componenta echipei de seniori de la Samuraiul, echipa care a devenit in anul 2019 campioana Romaniei s-a dizolvat doarece sportivii componenți ai echipei își continua viata lor și au ales să se mute în alte orașe, centre universitare, la facultate. ” spune președintele Magos Robert . Din fericire însă , antrenorul Magos Robert e optimist căci din urmă vine o generatie foarte promitatoare, dovada fiind aceasta recunoastere din partea Ministerului Sportului.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts