More


  Etapa de Rally Sprint de la Baia Mare, anulată de covid

  - Advertisement -

  O veste mai puțin plăcută pentru amatorii sporturilor cu motor.

  Organizatoriii Campionatului Național de Rally Sprint au anunțat ieri că etapa a 4-a ce era programată la Baia Mare a fost anulată deoarece în condițiile creșterii numărului de infectări cu covid 19, DSP Maramureș nu și a mai dat avizul…

  ”Dragilor,
  Desi dorinta noastra, a tuturor, este sa tinem evenimentul din 31 octombrie, din cauza cresterii numarului de cazuri de Covid-19 din jud. Maramures, ne vedem nevoiti sa anulam etapa a 4-a . Daca conditiile – atat meteorologice, cat si epidemiologice – ne vor permite vom organiza doar etapa a 5-a si vom incheia editia 2020 a Campionatului International ACR de Rally Sprint pe data de 21 noiembrie 2020 la Poligonul ACR Satu Mare..
  Hotararea nr. 49 din 13.10.2020 nu ne mai permite, in momentul de fata, sa continuam demersurile pentru a duce la bun sfarsit evenimentul din 31.10.2020.
  Speram ca vom putea reveni cu vesti mai bune!” este postarea făcută de directorul ACR Satu Mare, David Seletye pe pagina de facebook a evenimentului.
  Să sperăm că măcar etapa finală și festivitatea de premiere de la final de an se va putea organiza, la Satu Mare. Chiar și fără tradiționala repriza a 3-a…  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img