More


  Liderul seriei a 10-a lovit de Covid

  - Advertisement -

  După CS Sânmartin iată că o a doua chipă din seria a 10-a a Ligii a 3-a are probleme cu covidu 19. Liderul Minaur Baia Mare are nouă jucători testați pozitiv și ratează duelul cu SCM Zalău de sâmbătă.

  Maramureșul ratează o nouă confruntare între Minaur Baia Mare și Fotbal Comuna Recea, de această dată în Cupa României între o echipă de Liga 3, respectiv alta de Liga 2. Partida care trebuia să aibă loc ieri de la ora 14:30, pe stadionul ”Viorel Mateianu” din Baia Mare a mai avut loc, deoarece Minaur are o multitudine de cazuri pozitive la COVID-19, astfel că e în imposibilitate de a juca. Meciul a fost câștigat la ”masa verde” de echipa din Recea.

  După Gloria Lunca Teuz Cermei – Șoimii Lipova, neprogramat de FRF din cauza faptului că echipa gazdă a primit două rezultate pozitive la COVID-19 și nu a avut în timp util acordul DSP să joace marți, nici meciul Minaur Baia Mare – Fotbal Comuna Recea nu va mai avea loc. Partida dintre cele două reprezentante ale județului Maramureș în Liga 3, respectiv Liga 2 a fost anulată și va fi câștigată la ”masa verde”, cu 3-0, de trupa din Recea.

  Minaur Baia Mare are nouă cazuri pozitive de COVID-19 și cinci neconcludente, astfel că e neprogramată în Cupa României, contra celor de la Recea.

  Minaur n-a ascuns faptul că are pozitivi cu noul coronavirus nu mai puțin de ”nouă oameni de la echipă”, iar ”alte cinci persoane sunt cu semne de întrebare”, însă a comunicat greșit faptul că meciul cu Fotbal Comuna Recea din turul 3 al Cupei României va fi amânat.

  Conform regulamentului, în Cupa României, meciurile care nu au loc din cauza cazurilor de COVID-19 nu sunt reprogramate, așa cum se întâmplă în campionat, ci sunt pierdute la ”masa verde” de echipa din cauza căreia nu se poate disputa confruntarea. Exemple sunt multiple în primele două tururi desfășurate deja.

  În schimb, Minaur e în imposibilitatea de a juca și la finalul săptămânii, în etapa a 5-a a Ligii 3, astfel că îi va fi amânată partida cu SCM Zalău pentru o dată ulterioară.

  ”În mod cert, următoarele două meciuri pe care CS Minaur urma să le dispute vor fi amânate. Și asta pentru că nouă oameni de la echipă au ieșit “pozitiv” la testele efectuate în această săptămână, iar alte cinci persoane sunt cu semne de întrebare.

  CSM Satu Mare va juca pe 14 octombrie restanța cu Sânmartin
  FRF a reprogramat partida dintre CSM Satu Mare și CS Sânmartin pentru 14 octombrie de la ora 15.

  Meciul din etapa a 3 a a ligii a 3 a , seria a 10-a a fost amânat inițial după ce la echipa bihoreană au fost depistați șapte jucători pozitiv la noul coronavirus.

  Altfel, CSM Satu Mare va juca sâmbătă la CAO Oradea și așteaptă azi și mâine rezultatele efectuale la DSP.

  Flrorin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img