More


  Mulţumim, Nelu Donca! Bun venit, Mircea Bolba!

  ”Atacant pur-sânge și antrenor care și-a respectat mereu profesia, Mircea Bolba este una din cele mai mari personalități pe care le-a dat fotbalul sătmărean vreodată!”.

  =

  Aşa suna titlul unei postări din 2017 prin care olimpiștii îi urau la mulți ani noului nostru antrenor. Noi mereu cu gândul la realizările lui, iar el mereu cu gândul la culorile    galben-albastre, cam în această situație ne-am întâlnit când am bătut palma.

  “Am ales să vin la OLIMPIA Satu Mare pentru că aici am crescut și cred că trebuie să încerc să ajut acest club pentru tot ce a făcut pentru realizările mele sportive. Sper să și reușesc.“, aceasta e prima declarație dată de Mircea Bolba în calitate de antrenor al echipei. Acesta a mers după semnarea actelor să își cunoască noii elevi, urmând ca vineri să  facă primul antrenament împreună.

  Născut în 1961-10-31 la Craidorolț acesta și-a început cariera în sezonul 1977 – 1978 la Olimpia Satu Mare.

  Peste foarte puțin timp acesta a debutat în Liga I într-un meci în deplasare la Sportul Studențesc, meci pierdut de galben-albaștrii.

  Cariera fotbalistică la purtat pe la multe echipe    renumite, precum: Poli Timișoara, Asa Târgu Mureș, Steaua București, Evagoras Paphos sau FC Bihor Oradea. FC Bihor, echipă cu care, contra FC Argeș Pitești a avut în: 23.05.1990 ultimul meci în Liga I .

  În primul eșalon fotbalistic Mircea Bolba a jucat un total de 134 de meciuri și 34 de goluri marcate. Ne bucurăm că este alături de noi și prin această ocazie îi urăm mult succes cât de multe realizări.


  Mulțumim, Nelu Donca !
  La sfârșitul săptămânii trecute, administrația echipei Olimpia MCMXXI Satu Mare a decis încetarea colaborării cu antrenorul Ioan Donca, care părăsește echipa după ce a fost parte din proiect timp de doi ani.

  Clubul Olimpia împreună cu asociația Voluntari Olimpiști îi mulțumesc pentru activitatea desfășurată alături de galben-albaștrii și îi urează succes pe mai departe atât în cariera profesionala cât și pe plan personal și chiar dacă drumurile vor fi diferite de acum, acesta va rămâne mereu un membru al Familiei Olimpia.

  Miclăuş Rareş Andrei

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img