More


  Olimpia Satu Mare. Pleacă Nelu Donca, vine Mircea Bolba!

  - Advertisement -

  Mutare surprinzătoare la Olimpia Satu Mare. Chiar dacă la nivel de liga a 4-a nu s-a mai jucat oficial fotbal din luna martie iată că avem parte de o mutare interesantă în plină pandemie chiar de la una dintre echipele de top.

  Olimpia Satu Mare, echipa suporterilor cum e mai bine cunoscută, a anunțat pe site-ul oficial că renunță la serviciile antrenorului Nelu Donca!

  ”Mulțumim, Nelu Donca
  Vă anunțăm că în cursul zilei de sambătă a fost luată decizia de a încheia colaborarea cu antrenorul echipei de seniori, Nelu Donca. Ii mulțumim pentru activitatea de până acum și chiar dacă vom continua pe drumuri diferite îl vom considera mereu un membru al familiei noastre.” este anunțul postat sâmbătă după amiază de conducerea clubului! Nelu Donca a preluat echipa încă de la înființare. A câștigat la pas Liga a 5-a și a promovat în Liga a 4-a iar în primul sezon a câștigat și faza județeană a Cupei României! Iar în sezonul 2019-2020 din liga a 4-a s-a bătut de la egal la egal cu Talna Orașu Nou pentru șefia seriei A! Olimpia a fost declarată de AJF ca reprezentanta județului Satu Mare în faza națională a Cupei României iar în primul tur galben albaștrii au cedat 0-1 acasă cu CSM Sighet.

  ”M-a luat și pe mine prin surprindere decizia conducerii. Nu mă așteptam să fiu schimbat dar asta e viața!„ ne-a declarat Nelu Donca, cel care trebuie să recunoaștem că a obținut rezultate neașteptat de bune cu un lot de jucători fără …”vedetele” ce se plimbă de la o echipă de top la alta prin fotbalul județean.

  Chiar dacă nu au anunțat nimic oficial, se pare că cei din conducerea Olimpiei s-au orientat rapid și , după demisia de la Someșul Dej, l-au convins pe Mircea Bolba să preia banca tehnică a echipei.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img