More


  Președintele FR Atletism, Florin Florea a lăudat activitatea Asociației Județene

  - Advertisement -

  Președintele Federației Române de Atletism, Florin Florea a făcut o vizită fulger în județ invitat fiind de președintele Asociației Județene de Atletism , Horea Macarie.

  Șeful atletismului românesc a trecut mai întâi pe la Carei , însoțit de antrenorul Florin Turcu iar apoi a venit să vadă cum decurg lucrările la baza sportivă Dinamo, a LPS Satu Mare.

  ”Nu pot decât să-i felicit pe cei care conduc Asociația Județeană de Atletism și să vin în sprijinul lor cu câteva idei de finanțare. Antrenorii de aici fac o treabă deosebită în condițiile în care nu au cea mai performantă bază materială. Mă bucur că au idei că încearcă să organizeze competiții și să aducă tinerii și copiii la mișcare, la atletism” a spus Florin Florea care se află într-un turneu de câteva zile în județele din nordul țării.

  ”Mă bucur că se reface această bază și că va fi o nouă pistă de atletism la stadionul Dinamo. Păcat că proiectanții nu ne-au întrebat înainte și pe noi cum să fie făcută lucrarea astfel încât să nu rupă pe turnantă din culoarele de alergare. Asta e din păcate marea problemă în România, pe care am sesizat o de ani buni, că nu există o colaborare între cei care fac proiectele, le execută și cei care ar fi cu toții beneficiari. Știu că aici e un proiect al fotbalului dar poate era bine dacă se sfătuiau și cu noi, cei din atletism. Dar repet , nu e un reproș, mă bucur că se face baza doar că , din păcate așa cum va arăta nu va putea găzdui competiții și de atletism” a spus Florin Florea.

  Președintele FR Atletism l-a încurajat pe antrenorul careian , Florin Turcu să continue tradiția Cupei 25 Octombrie.

  ”Ar fi anul acesta a 50-a ediție. Au tot sprijinul nostru , inclusiv financiar. Sperăm ca în condițiile pandemiei să se poată ține competiția” a punctat Florin Florea care i-a recomandat și lui Horea Macarie, președintele AJ Atletism să organizeze o astfel de competiție la Satu Mare.

  ”Faceți un concurs care să atragă lumea și la Satu Mare spre atletism. Sunt convins că va avea succes și apoi administrația locală și județeană va veni ca partener alături de voi. Faceți proiecte de finanțare căci sunt bani de la autorități de luat!” a transmis Florin Florea.
  Președintele AJ Atletism, Horea Macarie a declarat la finlalul conferinței de presă că deși Satu Mare e la peste 600 km de București nu simte că e lăsat de izbeliște de oficialii federației.

  ”Nu suntem singuri și ăsta e semnalul pe care l percep eu azi la această vizită. Mă bucur că avem un partener deosebit în Federația de Atletism și sunt convins că și cu regionalizarea gândită de domnul Florea vom atrage și mai mulți copii și tineri la atletism și odată cu ei și finanțări importante!” a spus Horea Macarie.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img