More


  Turneul de Cupa României, mutat la începutul lunii noiembrie

  =

  CSM Satu Mare şi-a manifestat intenţia de a organiza jocurile unei grupe din cadrul Cupei României la baschet feminin. Federaţia de specialitate a informat clubul sătmărean că după analizarea cererilor de organizare, s-a hotărât ca Grupa A să se desfăşoare la Satu Mare, însă nu în perioada 27-29 octombrie,stabilită inițial ci o săptămână mai târziu între 2-4 noiembrie. Meciurile se vor juca în sala LPS “Ecaterina Both”.
  Mutarea a fost motivată de oficialii FRB prin faptul că la masculin s-au înmulțit cazurile de îmbolnăvire cu covid 19 iar la feminin e de dorit ca după jocurile din grupe jucătoarele convocate la Națională să meargă direct în cantonament în condiții de siguranță.
  CSM Satu Mare va avea trei jucătoare la Naționala României, Alina Podar, Carla Popescu și Kilin Tunde.
  Legat de meciurile din Cupa României acestea se vor disputa fără spectatori.
  Astfel, în Cupa României sezonul 2020-2021, se joacă un tur sub forma de turneu şi Final 4. Turneele de 3 zile se vor desfăşura în perioada 27-29 octombrie. Echipele de pe locul 1 din fiecare grupă, + o echipă norocoasă, stabilită prin tragere la sorţi dintre echipele de pe locul 2 + Sepsi Sfântu Gheorghe vor juca în Final 4, turneu final programat pentru februarie/ martie anul viitor.

   

  Programul jocurilor de la Satu Mare va fi următorul:

  Etapa 1 – 27 octombrie
  CSM Satu Mare – CSM Alexandria
  Agronomia Bucureşti – KSE Tg. Secuiesc

  Etapa 2 – 28 octombrie
  KSE Tg. Secuiesc – CSM Satu Mare
  CSM Alexandria – Agronomia

  Etapa 3 – 29 octombrie
  CSM Satu Mare – Agronomia
  KSE Tg. Secuiesc – CSM Alexandria  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img