More


  Victorie categorică pentru trupa lui Ritli

  - Advertisement -

  CSM Satu Mare s-a impus de o manieră categorică, sâmbătă în runda a 4-a a Ligii a 3-a . Elevii lui Ritli au câștigat cu 4-1 în fața unei alte noupromovate, Progresul Șomcuta Mare.

  Sătmărenii au pus presiune încă din start la poarta lui Lovasz iar portarul maramureșenilor a avut o intervenție excelentă în minutul 6 la o lovitură de cap a lui Tincău.

  CSM-ul a deschis scorul în minutul 16 prin Cadar. Introdus pentru prima dată titular în acest sezon, Cadar a fructificat o centrare perfectă venită de pe dreapta de la Nyilvan.

  Meciul a curs într-o singură direcție și Barth a majorat în minutul 27 diferența pe tabelă.

  Oaspeții caută să revină în joc și Nemeș trimite puțin peste poartă în minutul 34, din 6m , după o minge respinsă de Curileac. Imediat după pauză sătmărenii rezolvă în doar trei minute problema învingătoarei. Chitaș face 3-0 în minutul 49 după o acțiune superbă a lui Raul Ziman. Acesta a driblat trei adversari la marginea careului și a șutat puternic, portarul Lovasz a respins în față iar Chitaș a înscris cu poarta goală.

  Apoi, în minutul 51, Cadar se lipește din nou de …gol. Atacantul CSM ului a trimis plasat , o centrare venită după un corner executat de Nyilvan.

  Oaspeții înscriu și ei, golul de onoare fiind semnat de Nemeș în minutul 68.

  Ultimele 20 de minute au fost folosite de cei doi antrenori pentru a și mai testa și rezervele iar jocul a scăzut în intensitate, singurul evidențiat al finalului de meci fiind Curileac, veteranul din poarta CSM ului având două intervenții de efect la un atac purtet de Cormoș.
  CSM Satu Mare urcă pe locul 4 în clasament cu șase puncte. Reamintim însă că sătmărenii au un meci mai puțin disputat, jocul cu Sânmartin din etapa a 3-a fiind amânat pe 13 octombrie din cauza celor șapte cazuri de covid 19 din lotul bihorenilor.

  Etapa viitoare CSM Satu Mare se deplasează la Oradea pentru duelul cu CAO. Înregistrarea partidei CSM SATU MARE – Progresul Șomcuta Mare poate fi urmărită în această seara de la ora 21.00 la NORD VEST TV.

  CSM SATU MARE: Vasile Curileac – Călin Vădan, Luca Tincău, Florin Mureșan, Flaviu Ionescu, Bogdan Nyilvan, Gabriel Cădar (Nyéki Márk 72.), Barth Kevin (Rareș Nyilvan 86.), Vasile Chitaș (Nyéki Kevin 79.), Raul Ziman, Zsiga Ervin (Angelo Șimon 72.). Antrenor: Ritli Zoltán.

  Progresul: Lovász Sándor – Cezar Bud, Mihai Lazar, Láng Lóránd, Darius Vultur (Cristian Domnița 77.), Pavel Nemeș (Pohl Roland 84.), Tudor Balmoș, Vlad Pop (Sergiu David 52.), Bogdan Bușică, Andrei Tutuță (Révész Mihály 84.), Ștefan Illeș (Adrian Cormoș 46.). Antrenor: Cristian Bogdan.

  Seria 10, etapa 4
  CSC Sânmartin – SCM Zalău  1-2

  Raul Baciu (89) / Mihai Onicaș (80), Sebastian Duma (86)

  Minaur Baia Mare – Luceafărul Oradea 5-1
  Sebastian Serediuc (2, 32), Mircea Donca (82), Vasile Pop (90), Cosmin Berindea (90+2) / Darius Gheban (14)

  Unu Fotbal Club Gloria – Someşul Dej 5-3
  Marius Curtuiuș (5, 64), Adrian Nalați (13 – penalty), Claudiu Meșter (33), Pedro Vărărean (46) / Sebastian Butta (22), Mihai Maxin (31), Florin Brumă (50)

  Sportul Şimleu Silvaniei – CA Oradea 1-1
  Marius Leitan (27) / Cosmin Letan (22 – penalty)

  CSM Satu Mare – Progresul Şomcuta Mare 4-1
  Gabriel Cadar (16, 51), Florin Chitaș (49), Kevin Barth (27) / Pavel Nemeș (68)  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img