More


  Un egal cât o victorie !

  - Advertisement -

  CSM Satu Mare a strâns rândurile și în ciuda problemelor legate de covid a reușit miercuri după amiază în fața liderului SCM Zalău cel mai bun meci din acest sezon.

  Conduși cu 1-0 încă din minutul 1, elevii lui Ritli au strâns rândurile rapid și având în Schvarzkopf un adevărat căpitan au revenit rapid în joc. Scvarzkopf a egalat cu un eurogol în minutul 26, șut la vinclu de la marginea careului . Din păcate, la ultima fază a primei reprize, la o neatenție a apărării, Mutu a marcat pentru 2-1 cu o lovitură de cap din 6m.
  Imediat după pauză tot liderul are primul cuvânt… Căpitanul Stanciu îl execută pe tânărul Ilyes cu un șut de la 25 m . 3-1 și meciul părea tranșat în favoarea liderului… Doar că, din nou, căpitanul Schvarzkopf și-a strâns trupa în jurul lui și a dat semnalul revenirii.
  Chitaș a obținut penalty-ul din minutul 55, transformat cu eleganță de Zsiga. Iar apoi a venit egalarea după o nouă fază fixă… O lovitură liberă excelent executată de Zsiga și transformată de Tincău… 3-3 în minutul 60.
  Mureșan a avut golul de 4-3 pe frunte dar a trimis puțin peste în minutul 67 la o lovitură de colț… Apoi a fost rândul sălăjenilor să se trezească din pumni și să caute golul victoriei… Doar că juniorul Ilyes a avut două intervenții spectaculoase și a salvat punctual… Onicaș a ratat ultima ocazie a meciului, șut peste poartă din 6m… După care, în prelungiri, și Onicaș și Ritli Raul au fost eliminați după o încăierare general în careul oaspeților!
  O remiză cât o victorie pentru Schvarzkopf &co. Să sperăm că ai noștri vor reuși să se recupereze până la ora meciului de la Bistrița… O deplasare, sâmbătă, de la care am putea spera la punct sau puncte!


  CSM Satu Mare – SCM Zalău 3 – 3 (1 – 2)
  Au marcat: Schwarzkopf Istvan (30), Zsiga Ervin (55 – 11 m) şi Tincău Luca (60), respectiv Florin Istrate (1), Alin Mutu (45+1) şi Raul Stanciu (48)
  CSM Satu Mare: Illyes Daniel – Raul Ritli, Luca Tincău, Mihăiță Mureșan, Bogdan Nylvan, Svarczkopf Istvan, Cătălin Cadar, Kevin Barth, Vasile Chitaș, Flaviu Ionescu, Zsiga Ervin. Rezerve: Vasile Curileac, Daniel Oșan, Marian Zima, Rareș Nylvan, Mark Nyeki, Denis Baior, Denis Batin, Nyeki Kevin, Ioan Băbuț. Antrenor: Zoltan Ritli.
  SCM Zalău: Andrei Pop – Florin Pop, Alin Mutu, Răzvan Dulap, Kis Lorant, Cristin Jalbă, Sebastian Culda, Raul Stanciu, Mihai Forna, Florin Istrate, Mihai Petra.Au mai intrat: Mihai Onicaş, Sebastian Duma şi Denis Cubaş. Rezerve: Bogdan Miron – Iustin Ardelean, Mihai Cohan, Dănuț Cozma. Antrenori: Marius Pașca (principal), Alexandru Pop (secund)  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img