More


  Înfrângere la final de sezon pentru trupa lui Ritli

  - Advertisement -

  CSM Satu Mare a pierdut ieri restanța de la Bistrița , 1-2, și termină anul pe locul 9, retrogradabil, în seria a 10- a a ligii a 3-a.

  Chiar dacă a dominat meciul și a avut o posesie superioară, trupa lui Ritli nu a avut puterea de a veni acasă cu un rezultat pozitiv de la Bistrița.

  Gazdele au condus cu 2-0 la pauză. Bălan a reluat cu capul în plasă un balon centrat din lovitură liberă în minutul 9. Iar în minutul 30 , la o fază care nu anunța mare pericol la poarta lui Curileac, gazdele au majorat scorul la 2-0 după ce Bălan a transformat o lovitură de la 11 metri acordată pentru un fault în careu.

  Cadar a redus din handicap în minutul 52 cu un șut din interiorul careului și se părea că CSM-ul va avea puterea de a reveni în joc. Gloria s-a apărat însă excelent și, în ciuda ocaziilor avute, CSM-ul nu a mai avut puterea de a egala. CSM Satu Mare, cu două meciuri pierdute la masa verde din cauza coronovirusului, a ajuns pe loc retrogradabil și are mari emoții pentru salvarea de la retrogradare la primăvară.

  Într-un alt meci jucat ieri, CSC Sânmartin –Sportul Șimleu 1-1, iar SCM Zalău- CAO Oradea nu s-a mai jucat deoarece zălăuanii au avut doi pozitivi cu Covid-19 în lot. Iar CAO Oradea va pierde la masa verde deoarece meciul a fost reprogramat…din cauza lor… Reguli stupide marca FRF.

  Gloria Bistriţa: Albuţ – Milandru, Bălan, Potra, Runcan, Bococi, Vărărean, Nataţi, Mihali, Stoianof, Chirlejan

  CSM Satu Mare: Curileac – Tincău, M.Neyki, Mureşan, Ionescu, Schwarckopf, R.Nylvan, Chitaş, Barth. K.Neyki, Zsiga/ Illes, Oşan, Ziman, Suveg, D. Batin, R.Nylvan, Ziman, Cădar, Băbuţ, Baior.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img