More


  Adrian Dulcea e noul antrenor al celor de la FC Argeș

  - Advertisement -

  Clubul FC Argeş a anunţat luni încetarea raporturilor contractuale pe cale amiabilă cu antrenorul principal Ionuţ Codruţ Moşteanu şi secundul Dragoş Radu, potrivit news.ro.

  De pregătirea echipei pentru meciul de vineri, de la ora 20.30, de pe propriul teren, cu Dinamo, se vor ocupa antrenorii Adrian Dulcea şi Paul Ciobanu.

  Adrian Dulcea a evoluat la începutul anilor 2000 la Olimpia Satu Mare și a rămas legat de culorile galben-albastre și de oraș fiind căsătorit cu o sătmăreancă, Luceta.

  Dulcea(42 ani) a jucat pentru FC Argeş între 2007-2010 şi 2012-2014, când a ales să pună ghetele în cui. Ca jucător, acesta mai are în CV echipe precum Gloria Bistriţa, CFR Cluj, Gyor, Gaz Metan sau CS Mioveni.
  Ca antrenor, Adrian Dulcea le-a pregătit până acum pe SCM Argeşul Piteşti, FC Râmnicu Vâlcea şi Unirea Bascov.
  Paul Ciobanu(50 ani) a mai pregătit pe FC Argeş în sezonul 2018-2019, făcând cuplu cu Augustin Eduard, fostă glorie a clubului nostru.
  De remarcat că la FC Argeș evoluează și portarul sătmărean George Micle. Crescut de LPS Satu Mare, Micle a avut evoluții appreciate în acest sezon și a fost convocat în premier la Naționala de tineret.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img