More


  Calificare fără emoții!

  - Advertisement -

  CSM Satu Mare a câștigat fără problem grupa preliminară A a Cupei României și s-a calificat direct în Final Four ul Cupei României.

  Fetele lui Maikel Lopez s-au impus și aseară, 87-51 în fața Agronomiei București după ce și luni a câștigat detașat, 105-52 cu CSM Alexandria.
  Agronomia București va merge la tragerea la sorți alături de FCC Baschet Arad , cele două formații terminând pe doi grupele preliminarii.
  În meciul de aseară am avut echilibru doar în primul sfert. CSM ul s-a distanțat la 9-2 dar apoi oaspetele au revenit și au condus chiar 16-15. După 10 minute CSM ul a condus la doar două puncte, 18-16.
  A urmat apoi un gallop de sănătate cu Coville, Goss, Popescu, Solopova și Podar în prim plan…44-23 la pauză și apoi sătmărencele au pus punct după punct pe tabelă pentru un liniștitor 87-51 de final.
  Cu mențiunea că pe final din nou am avut junioarele Bota, Pricop, Croitoru în teren, alături de Covile și Szmutku.Covile cu 23 puncte a fost omul meciului. Solopova 16, Goss-18, Popescu-14, Kilin-3, Bota-2, Podar -11 au fost marcatoarele CSM ului.
  Turneul final al Cupei României ar trebui sa se joace în ianuarie sau februarie, în funcție de evoluția pandemiei…Iar Liga Națională are programat primul turneu la finalul acestei luni…  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img