More


  CSM Satu Mare în fața primul meci oficial din acest sezon

  - Advertisement -

  După testările anti-coronavirus efectuate cu 48 ore înainte de a intra în “bula” de la Satu Mare, gruparea ACS KSE Târgu Secuiesc a avut două rezultate pozitive, iar Direcţia de Sănătate Publică din Covasna nu şi-a dat acordul ca echipa de baschet să se deplaseze la turneul de Cupa României de la Satu Mare.

  În aceste condiţii, gruparea covăsneană va pierde cele trei jocuri pe care urma să le joace la turneul de la Satu Mare cu 0-2, urmând să primească punct în clasamentul grupei.

  Celelalte jocuri din cadrul turneelor de la Bucureşti şi Satu Mare, se vor desfăşura conform programului iniţial şi vor fi transmise pe canalul de YouTube FRB TV și pe pagina de facebook a CSM Satu Mare.

  În aceste condiții programul arată astfel:

  Luni 02.11.2020 ora 19,30- CSM SATU MARE- CSM ALEXANDRIA

  Marți 03.11.2020 ora 17 CSM ALEXANDRIA-AGRONOMIA Buc.

  Miercuri 04.11.2020 ora 17- CSM SATU MARE- AGRONOMIA

  Din fericire tot lotul CSM Satu Mare (jucătoare și staff) a ieșit negativ la Covid 19 după testarea obligatorie de sâmbătă.

  Turneul are loc în sala LPS Ecaterina Both și din păcate meciurile se dispută fără spectatori.

  Miza pe tineret la CSM
  CSM Satu Mare începe sezonul 2020-2021 cu o revenire pe banca tehnică. Spaniolul Maikel Lopez, cel cu care în urmă cu două sezoane a fost la 35 de secunde de primul titlu, s-a întors la Satu Mare și speră să aducă primul trofeu intern la CSM.

  Anul acesta miza pare că s-a schimbat. Conducerea echipei a decis să promoveze la echipă mai multe jucătoare talentate de la LPS Satu Mare, club cu care CSM-ul e în colaborare. Astfel la doar 15 ani, Delora Pricop și Ana Pop alături de Laura Bota și Anisia Croitoru, liderele generației U17 sunt pariurile oficialilor de la CSM. De asemenea Carla Popescu -20 de ani sau Alina Podar -22 completează lista jucătoarelor cu un viitor lung și interesant în baschetul românesc.

  Alături de ele, Tunde Kilin, jucătoare de Națională, Andreea Huțanu, Flavia Ferenczi, Teodora Neagu, Adina Pop sau Renata Szmutku vin și ele cu experiența de partea lor. La capitolul straniere, Marina Solopova s-a întors la CSM Satu Mare, iar americancele Bria Goss și Erica Covile sunt noutățile. Din păcate CSM-ul s-a despărțit de Brittany Denson, americanca ce a avut probleme și sezonul trecut nu a trecut acum examenul medical la clinica Fizionova din Târgu Mureș și a părăsit lotul.

  Antrenoare secundă a rămas Volha Tămîrgeanu iar kinetoterapeut, Romulus Boțoiu.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img