More


  Florin Gardoș se gândește încă la o revenire la Națională!

  - Advertisement -

  Academica Clinceni a continuat forma bună din acest start de sezon și în partida cu Sepsi, câștigată cu 2-0. La finalul meciului, sătmăreanul Florin Gardoș a recunoscut că se gândește la o revenire la echipa națională.

  Stoperul echipei antrenate de Ilie Poenaru a transmis că, dacă Academica va continua să obțină rezultate și chiar să intre în play-off, va putea oferi fotbaliști la naționala României, candidații fiind Raul Rusescu sau Cristi Tănase.

  ”Nu m-am mai gândit la echipa națională de ceva timp. Dacă am ajunge în play-off cu Clinceni, poate că ar fi ochi și pentru noi, pentru mai mulți jucători de la echipă, pentru că am avut evoluții bune.

  Rusescu și Tănase se mișcă bine. Cred că se vede impactul pe care l-a avut Rusescu. În meciul de la Craiova (n.r. câștigat de Clinceni cu 1-0) a fost, cred, cel mai bun de pe teren. Tănase nu a avut niciun meci de 90 de minute, deci îi mai trebuie timp.

  Când va lega meciuri, va arăta și mai bine. E clar că fotbalul nu îl poți uita, există perioade și perioade, apar accidentări, apar perioade când nu joci, dar fotbalul nu ai cum să îl uiți”, a declarat, după meci, Florin Gardoș.

  După meciul cu Sepsi, în care Raul Rusescu a reușit primul gol de la revenirea în Liga 1, Academica Clinceni a ajuns la 13 puncte acumulate în nouă runde și este pe locul cinci, de play-off.

  Etapa viitoare, echipa antrenată de Ilie Poenaru va juca la Giurgiu, împotriva Astrei, ultima clasată, vineri, de la ora 17:00.
  (Sursa foto digisport.ro)  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare