More


  Judo / Pelcz Attila, un veteran de aur!

  - Advertisement -

  La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc la Poiana Braşov ultimul concurs din 2020 organizat de Federația Română de Judo. A fost vorba de Campionatul Național de judo rezervat veteranilor…
  Chiar dacă a fost și echipa de organizare a competiției, sătmăreanul Pelcz Attila a avut curajul să urce și pe tatami , pentru a nu întrerupe tradiția ultimelor 13 ediții la care a fost mereu present. Din cauza pandemiei, la Poiana Braşov au ajuns doar 65 de participanţi din toată ţara. La individual, Attila Pelcz a intrat în concurs la M5, 90 de kilograme, unde a cucerit medalia de argint.
  “De 13 ani lupt la veterani şi am obţinut medalii de toate culorile. Sper să mai pot câţiva ani. Este greu să te ocupi şi de copii şi să te antrenezi. Cu singurul adversar de la actuala ediţie ne tot luptăm de la vârsta de 12 ani, de când am început acest sport. Ne cunoaştem foarte bine”, a declarat la final Pelcz Attila.

  Tilul de campion naţional a fost cucerit de Pelcz Attila în proba echipelor. Am avut o echipă cu sportive din Satu Mare, Oradea şi Arad, respectiv echipele Braşov, Focşani şi Agigea. Echipa mixtă din care a făcut parte sătmăreanul Attila Pelcz a câştigat toate meciurile.
  “În această perioadă nu putem să facem antrenamente. Totul este închis. Să sperăm că anul 2021 va fi mai normal şi că în luna mai vom putea organiza concursul de veterani care are deja tradiţie şi Cupa Satu Mare. La Poiana Braşov a fost doar un campionat naţional, dar concursul de la noi a devenit unul internaţional bun. Amintesc că anul trecut am avut reprezentanţi din 10 ţări”, a mai spua Attila Pelcz.
  Federaţia Română de Judo a publicat un calendar proiect pentru anul 2021. Primul campionat naţional este programat pentru perioada 19-21 februarie, finalele de juniori 2 cadeţi şi U18 individual.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img