More


  Kovacs Istvan arbitrează Celtic – Slavia Praga

  - Advertisement -

  Arbitrii români Istvan Kovacs şi Radu Petrescu au fost delegaţi de UEFA la partide din cadrul etapei a 3-a a grupelor Europa League care se vor desfăşura în această săptămână, anunţă Federaţia Română de Fotbal pe site-ul său oficial.
  Careianul Istvan Kovacs va arbitra partida Celtic – Sparta Praga, din Grupa H, care se va disputa, joi, de la ora 22:00, la Glasgow.
  Kovacs va fi ajutat la cele două tuşe de asistenţii Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, iar al patrulea oficial va fi Marius Avram.
  La rândul său, Radu Petrescu va conduce meciul din Israel dintre formaţiile Hapoel Beer-Sheva şi Bayer Leverkusen, programat, joi, de la ora 19:55, în Grupa C.
  Din brigada delegată pentru această partidă mai fac parte asistenţii Radu Ghinguleac şi Mircea Grigoriu şi arbitrul de rezervă Fabrizio Pasqua (Italia).
  Ovidiu Haţegan a fost delegat săptămâna aceasta la un meci de Liga Campionilor, cel dintre echipa italiană Atalanta şi formaţia engleză FC Liverpool, scor 0-5 din cadrul Grupei D .  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img