More


  Meciul de la Bistrița la ”mâna” covidului!

  - Advertisement -

  Liga a 3-a: Gloria- CSM Satu Mare, sâmbătă ora 14

  Gruparea bistrițeană a avut acum o săptămână nouă jucători plus doi antrenori diagnosticați cu coronavirus

  După remiza eroică din restanța de miercuri, 3-3 cu SCM Zalău, CSM Satu Mare are de jucat sâmbătă ultimul meci din acest an. E vorba de partida de la Bistrița cu Gloria , un ace contează pentru prima etapă a returului seriei a 10-a a Ligii a 3-a.

  Partida e încă sub semnul întrebării deoarece la Bistrița acum o săptămână au apărut problemele legate de covid…

  Gloria ar fi trebuit să joace sâmbăta trecută , de la ora 14.00, cu Sportul Șimleul Silvaniei, în etapa a 9-a din Liga a treia. Însă partida a fost  amânată, la cererea bistrițenilor.

  Nouă jucători, plus doi antrenori, au fost diagnosticați cu coronavirus și clubul bistrițean a anunțat federația că nu poate juca în această etapă.

  Regulamentul prevede că fiecare echipă poate amâna orice meci o singură dată, iar a doua oară pierde cu 3-0. Gloria e la primul meci amânat, urmând să joace săptămâna viitoare, tot acasă, cu CSM Satu Mare.

  Rămâne de văzut acum, la retestarea de vineri dacă cei de la Gloria Bistrița au scăpat de coronavirus…În cazul în care bistrițenii ar avea noi cazuri confirmate , cei de la CSM Satu Mare ar putea câștiga la masa verde, 3-0.

  Reamintim că și CSM Satu Mare a avut mari probleme legate de covid, echipa fiind în carantina impusă de DSP Satu Mare pentru  14 zile . Iar trupa lui Ritli a pierdut la masa verde meciurile cu CAO Oradea și Luceafărul Oradea.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img