More


  Sânmartin i-a administrat prima înfrângere liderului Minaur!

  - Advertisement -

  După ce a trecut de ACSF Comuna Recea cu 4-3, miercuri CSC Sânmartin a reușit să genereze prima înfrângere pentru Minaur Baia Mare, scor 4-2 (2-1). Jocul a început cum nu se poate mai rău pentru gazde. În minutul 1 Giurgiu a șutat și Barabaș a respins de sub transversală, iar din cornerul rezultat Vasile Pop a reușit să deschidă scorul (0-1).
  CSC a reintrat treptat în joc și a început să șarjeze periculos spre poarta adversă, în special pe cele două benzi prin Ban și Fl. Pop. Egalarea a survenit în minutul 26 când Sfârlea a făcut pressing la portar, acesta a degajat până la Dardai, care a avut inspirația să șuteze de la circa 35 de metri și mingea l-a susprins pe Fila ieșit (1-1). Momentele bune ale bihorenilor au fost încununate cu golul doi: Fl. Pop a pasat din flancul drept, P. Suciu a prelungit și Ionuț Ban nu a iertat din zona colțului careului de 6 metri (2-1). Fl. Pop putea mări diferența în prelungirile primei reprize, dar șutul său a fost deviat peste.
  Nemulțumit de rezultat, antrenorul băimărenilor a făcut trei schimbări la pauză dar tot CSC Sânmartin a controlat jocul. Ban a șutat de la marginea careului și Fila a reținut în doi timpi (50), după care Sorian a verticalizat pentru P. Suciu, care s-a desprins de fundaș și a reluat fulgerător de la 14 metri în transversală (53). O altă ocazie imensă a gazdelor s-a consumat după o oră de joc, când Ban a centrat în fața porții, Fl. Pop a reluat din 4 metri și Fila (originar din localitatea bihoreană Remetea) a respins cu un reflex salvator. Contrar cursului jocului, Minaur egalează: Szekely a centrat și Sebastian Serediuc a trimis în plasă din 8 metri (2-2).
  Oaspeții au avut șansa să preia conducerea, după ce arbitrul a acordat penalty considerând henț intervenția lui Pintea. Donca a executat plasat, dar mingea a trecut pe lângă bara din stânga lui Barabaș (75). Scăpați cu fața curată, bihorenii au continuat să atace și în minutul 84 Paul Suciu a fost faultat în careu de Paul Cristian, care a fost și eliminat. Lovitura de pedeapsă a fost transformată de Sorian cu un șut puternic și plasat, care a făcut inutil plonjonul lui Fila (3-2). Pe spațiile generoase din defensiva băimărenilor, Dardai a scăpat singur și a șutat la colțul scurt din poziție laterală (88).
  Reamintim că CSM Satu Mare a pierdut ieri al doilea meci la masa verde, 0-3 din cauza ppandemiei de covid, întreg lotul lui Ritli fiind în carantină până azi…Iar FRF ul a reprogramat meciul de la Oradea …pe 4 noiembrie cu o zi înaintea expirării carantinei!

  CASETA TEHNICĂ
  CSC Sânmartin – Minaur Baia Mare 4-2 (2-1)
  Au marcat: Denis Dardai 26, Ionuț Ban 31, Alexandru Sorian 85 penalty, Paul Suciu 90 / Vasile Pop 2, Sebastian Serediuc 67
  CSC Sânmartin: Barabaș – D. Dardai, Al. Pintea, D. Lupșe, M. Arsene, Fl. Pop, Al. Sorian (90 I. Cuc), Habakuk, I. Ban (75 E. Tiponuț), Sfârlea (56 R. Baciu), P. Suciu. Antrenor: Cosmin Bodea

  Minaur: K. Fila – J. Prunescu, Tânc, P. Cristian, Kr. Szekely – Ofrim (46 M. Parnău), M. Donca, Giurgiu (46 Măhălcean), V. Pop (46 Berindea) – B. Minteuan, S. Serediuc (85 I. Hațiegan). Antrenor: Dorin Toma
  Eliminări: – / P. Cristian 84
  Arbitri: Szabolcs Kovacs (Carei) – Marius Bălan (Cluj), Antal Csaba (Cluj)

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare