More


  Trupa lui Ritli obligată să câștige la Bistriţa

  - Advertisement -

  Cu două meciuri pierdute la masa verde din cauza problemelor legate de covid 19, CSM Satu Mare a ajuns pe penultimul loc în seria a 10-a . Pentru a se apropia de primul loc ce asigură salvarea de la retrogradare, trupa lui Ritli e obligată să câștige duminică restanța de la Bistrița.

  Se anunță un meci echilibrat dacă ținem cont că în tur CSM ul s-a impus clar, 4-2 iar acum Gloria pare că trece printr-un moment bun după victoria, 3-1, de miercuri cu Sportul Șimleu.
  Bistrițenii au fost și ei afectați de covid la meciul de miercuri, Gloria nu a avut în teren opt jucători depistați cu covid și nici pe cei doi antrenori, Dan Matei și Dorel Zegrean. O parte dintre jucători vor reveni pentru meciul cu CSM Satu Mare, nu și cei doi antrenori…
  Bococi (din penalty), Curtuiuș și Milandru au marcat în prima repriză și au adus liniște pentru partea secundă. Iar portarul Mureșan, titular în absența lui Albuț, a scos câteva mingi imposibile, printre care și un penalty. Iar după acest succes Gloria chiar visează să intre în lupta pentru primele două locuri din serie…
  ”Am făcut kilometri prin sufragerie. E mai greu la televizor decât pe bancă. Vreau să-i felicit pe jucători și pe antrenorul Rică Nalați pentru această victorie. Până la urmă strădania noastră a fost recompensată. Dacă te mobilizezi și pui presiune pe adversar ai câștig de cauză. Să sperăm că va ieși bine și duminică. Am încheia turul la 3 puncte de locul 2, ceea ce ar fi destul de bine în condițiile acestea grele.”, a declarant antrenorul Dan Matei pentru sportulbistritean.ro.
  CSM Satu Mare vine după remiza eroică de acasă cu SCM Zalău, 3-3, un meci în care sătmărenii au revenit de la 0-1 și 1-3… Din păcate, eliminat, Raul Ritli nu va face deplasarea iar antrenorul Ritli Zoltan nu va putea sta pe bancă după ce a fost trimis în tribună la finalul jocului cu SCM Zalău de arbitrul Marius Chițu.
  Partida Gloria Bistrița-CSM Satu Mare se va juca duminică de la ora 14 !
  În 2020, în Liga 3, se vor mai juca alte opt partide, rămase restante din etapa a 10-a: CSM Ceahlăul Piatra Neamţ – CSM Paşcani (Seria 1), Recolta Gheorghe Doja – CSM Olteniţa (Seria 3), Unirea Bascov – Sporting Roşiori, Vediţa Coloneşti – Petrolul Potcoava (ambele din Seria 6), Industria Galda – Avântul Reghin (Seria 9), Unu Fotbal Club Gloria – CSM Satu Mare, CSC Sânmartin – Sportul Şimleu Silvaniei și SCM Zalău – CA Oradea (toate trei din Seria 10).
  Acestea sunt programate în acest weekend, sâmbătă și duminică, 21, respectiv 22 noiembrie, de la ora 14:00.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img