More


  ATENȚIE!!! Vămile Petea și Urziceni, BLOCATE!

  - Advertisement -

  Vămile Petea și urziceni sunt blocate din jurul orei 9.00 din cauza faptului că soft-ul autorității maghiare vamale este, la rândul său, blocat.

  ”Autorităţile de frontieră din Ungaria au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră despre faptul că astăzi 15.12. a.c., începând cu ora 9.00 (ora României), sistemul informatic al autorităților ungare nu funcționează, sens în care nu pot fi efectuate formalitățile de frontieră pe sensul de intrare şi ieşire  în/din Ungaria. Astfel, în unele puncte de frontieră de la graniţa comună se înregistrează valori ridicate ale timpului de aşteptare.

  Până la remedierea situaţiei, traficul este întrerupt temporar pentru toate categoriile de mijloace de transport.

  Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră ține permanent legătura cu autoritățile de frontieră ungare în vederea stabilirii unor măsuri comune, astfel încât, la remedierea situaţiei şi reluarea formalităţilor de către autorităţile ungare, controlul de frontieră să se desfășoare operativ.

  Menţionăm că, la graniţa cu Ungaria formalităţile de frontieră se efectuează în comun de către autorităţile de frontieră ale celor două state, în conformitate cu legislaţia europeană în vigoare”, se arată într-un comunicat de presă remis de Poliția de Frontieră.

  În această situație, prin cele două vămi nu se poate, practic, circula. Cum de mai bine de două ore și jumătate nicio mașină nu a trecut nici prin vama Petea, nici prin vama Urziceni, la cele două puncte de trecere au frontierei s-au format cozi interminabile.

  De altfel, la cele două puncte de trecere a frontierei este cod roși pe harta interactivă a Poliției de Frontieră.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img