More


  DRAME. Accidente rutiere grave produse în week-end la Satu Mare

  - Advertisement -

  Sursa foto: PresaSM

  Două accuidente grave de circulație au avut loc, la acest sfârșit de săptămână la Satu Mare, În urma acestor evenimente rutiere cel puțin patru persoane au ajuns la Urgențe. Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea circumstanțelor în care s-au produs accidentele.

  De pe asfalt, în gard
  Sâmbătă, 12 decembrie a.c., în jurul orei 05.20, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza localității Lazuri, a avut loc un eveniment rutier.

  În urma primelor cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 37 de ani, din județul Botoșani, aflându-se la volanul unui autoturism pe DJ 194C, în localitatea Lazuri, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu gardul unui imobil de pe partea stângă a direcției sale de mers.

  În urma accidentului rutier un bărbat, de 52 de ani, din județul Botoșani, care se afla în autoturism în calitate de pasager, a suferit vătămări corporale grave, iar conducătorul auto a fost rănit ușor.

  Persoana de la volan a fost testată cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

  În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

  Prăpăd la Negrești
  Duminică, 13 decembrie a.c., în jurul orei 19:30, polițiștii rutieri din cadrul Poliției oraș Negrești Oaș au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Pieții, din localitatea Negrești Oaș, a avut loc un eveniment rutier.

  Cu ocazia primelor cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr, de 18 ani, din Negrești Oaș, în timp ce se afla la volanul unui autoturism pe strada Pieții, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, cu configurație la dreapta, a pătruns pe sensul opus de mers, a intrat în coliziune cu o poartă de acces și gardul unui imobil, fiind proiectat ulterior într-un stâlp de electricitate de lângă imobil.

  În urma impactului trei persoane de 16, 22, respectiv 46 de ani, pasageri în autoturismul menționat au suferit răni ușoare.

  Persoana de la volan a fost testată cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

  De asemenea, în urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit faptul că tânărul, de 18 ani, care se afla la volanul autoturismului nu posedă permis de conducere de nici o categorie.

  În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

  Notă: Facem precizarea că, în cazurile prezentate, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img