More


  Măcelarul Satului și-a deschis un magazin cu desfacere în Satu Mare: “Facem livrări la domiciliu, dar cine ne calcă pragul sigur va reveni!”

  - Advertisement -

  Noul magazin, deschis luni, 7 decembrie, se află la parterul Casei Sindicatelor (peste drum de intrarea principală de la Mondiala) de pe strada Petofi Sandor.

  Scriam la începutul acestui an că pe piața agroalimentară din Satu Mare a apărut un nou producător: Măcelarul Satului. Am stat de vorbă atunci cu „măcelarul” în cauză și l-am întrebat cu ce vine nou în acest sector al industriei alimentare, dacă și cu ce diferă marfa lui de cea existentă pe piață și care ar fi motivul pentru care sătmăreanul să cumpere marfă de la el și nu de la concurență.

  Iată ce ne declarase: „În acest domeniu nu prea poți veni cu noutăți extraordinare, dar vă pot spune că rețetele folosite de noi pentru produsele din carne de porc, vită și oaie sunt nu numai tradiționale, ci și specifice doar Măcelarului Satului. Din experiența mea, de peste 30 de ani în domeniu (Oltenia, Muntenia, Moldova, Italia și iubitul meu Ardeal), vreau să ofer sătmărenilor din întregul județ o calitate aparte a produselor. Faptul că avem concurență pe piață chiar este un lucru bun. Ne vom concentra să îmbunătățim mereu calitatea cărnii și a produselor din carne livrate de noi. Cârnații afumați, slănina, caltaboșii, toba, micii „Măcelarul Satului” și toate celelalte produse specifice unei măcelării sper să capete pentru clienții noștri un gust și o aromă aparte. Un gust și o aromă care să-i facă să recunoască marfa și să o caute.”

  Astăzi, după ce în vară a deschis la Negrești un local cu terasă sub același brand, Măcelarul Satului, se află în fața unei noi provocări. Iată ce ne-a spus: „Activitatea noastră se desfășoară pe întreg teritoriul României, făcând astfel cunoștință cu bucătăria și carmangeria tradițională nu numai de aici de la noi, din nordul Ardealului, ci și cu celelalte zone istorice ale țării, din restul Transilvaniei, din Moldova, din Muntenia și în ultimul timp din Oltenia. Perioada grea prin care trece consumatorul sătmărean ne-a făcut să ne canalizăm eforturile către el. Nu facem rabat de la calitate chiar dacă folosim prețuri sub nivelul general al pieței tocmai pentru că, acum în pandemie, avem nevoie cu toții de sănătate și putere. Cine ne calcă pragul sigur va mai reveni!”

  În fiecare marți și vineri se fac livrări la domiciliu între orele 16-20. Pentru comenzi sunați la 0747-40.69.36.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img