More


  Gazon schimbat la Primavera

  - Advertisement -

  Clubul de fotbal Primavera Satu Mare va serba nouă ani de la înființare în 2021. Iar conducerea anunță că aniversarea nu rămâne fără…urmări .
  ”La 9 ani de la înființarea stării de spirit PRIMAVERA, ne-am schimbat înfățișarea printr-un amplu proces de modernizare prin schimbarea în totalitate a suprafeței sintetice. Îi așteptăm cu entuziasm pe cei mici la antrenamentele clubului nostru pentru a învața tainele sportului rege “FOTBALUL” . Deviza noastră este “Sport pentru sănătate, Munca pentru performanță.!!! ” au anunțat oficialii clubului pe pagina oficială de facebook.
  De asemenea doi dintre jucătorii crescuți de Primavera, ANGELO COCIAN și ALEX MILITARU s-au remarcat în week end la echipele lor. Acestia au înscris pentru Unirea Dej (locul 1 în liga 3-a), respectiv CFR Cluj U 19 (locul 2 în Liga Elitelor!
  ” Felicitari și mult succes în continuare, atât lor cât și celorlați jucători care provin de la Primavera Satu Mare!” este mesajul conducerii clubului… Și, să nu l uităm pe antrenorul coordinator de la club, Florin Fabian cel care la revenirea în liga a 2-a, face minuni la Recea, singura echipă comunală din eșalonul doi.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img