More


  IN MEMORIAM / S-a stins Vasile Fogel, directorul CSM SATU MARE

  - Advertisement -

  Pierdere grea suferită de sportul sătmărean. Directorul CSM Satu Mare, Vasile Fogel s-a stins miercuri seara după o scurtă dar grea suferință.

  Este omul care a pus bazele Clubului Sportiv Municipal Satu Mare în 2007 . Vasile Fogel a fost președintele CSM între 2007 și 2012 și apoi director din 2016 până pe 14 aprilie 2021…A dus în premieră echipa de handbal masculin în prima ligă, cu echipa de baschet a reușit performanțe deosebite încă din primul an de la promovarea în prima divizie.
  Prietenii de la Gazeta de Nord Vest și Gazeta de Nord Vest transmit sincere condoleanță familiei…Rămas bun, Laszlo Fogel!

  IN MEMORIAM VASILE FOGEL

  A plecat și Vasile, un om pe care cred că l-a cunoscut tot orașul. A fot unul dintre cei patru, cinci “nebuni frumoși” ai sportului sătmărean, care au pus bazele C.S.M. Satu Mare.
  Ca președinte, nu i-a fost ușor să cârmuiască o navă în aceste ape tulburi ale legislației din domeniul sportului. A făcut-o cum a putut el mai bine. Nu cred că există vreo persoană pe care nu ar fi încercat să o ajute. A căutat și a găsit soluții și pentru alte grupări sportive. Fitilul lumânării a fost însă mult prea scurt, iar arderea a fost mult prea intensă.
  Dormi în pace, Laci, mulți dintre noi nu te vom uita!
  Prof. Alexandru Contraș Director al Filialei Satu Mare a Academiei Olimpice Române
  …………………………………………………………..
  “Cu durere profundă, anunţăm trecere în nefiinţă a directorului CSM Satu Mare şi fost consilier municipal, László Fogel. Nu vom uita remarcabila contribuţie în serviciul public, în calitate de consilier municipal timp de 20 de ani, în perioada 1996-2016, dar şi director şi fondator al CSM Satu Mare, clubul de care se leagă cele mai mari performanţe ale sportului sătmărean din ultimii 14 ani. László Fogel prin sprijinul său, a avut o contribuţie de durată la dezvoltarea oraşului, a sportului sătmărean. El a întruchipat reţinerea calmă, curajul ferm şi integritatea de neclintit. Memoria sa va rămâne mereu în inimile noastre, iar plecarea sa lasă în urmă un gol de neumplut. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, transmite colectivul de la CSM Satu Mare.


  ……………………………………………………………
  „Moartea prietenului meu Laci Fogel mă umple de o mare tristeţe. Sunt norocos că am avut nu doar exemplul său care să mă ghideze, ci şi prezenţa sa durabilă în viaţa mea, atât în vremuri bune, cât şi în zilele grele. Caracter puternic şi un om de mare omenie, Laci a fost un model pentru mine, pentru soţia mea, pentru fetiţele mele. Odihneşte-te în pace, prieten drag!” primarul mun. Satu Mare, Gabor Kereskenyi
  ……………………………………………………………
  „Am mai pierdut un OM, un bun prieten cu un suflet imens…Mulţumesc , Laci Fogel pentru cei 10 ani petrecuţi împreună în sportul sătmărean…O amintire dragă ( foto echipa de baschet), de acum chiar 10 ani, de la primul sezon împreună…Un trofeu în Liga Europei Centrale, un alt bronz în CEWL, o finală jucată în 2011-2012 în Liga Naţională (după un loc şase bine calculat în sezonul regular), bronz în 2012-2013, prima participare în FIBA EUROPE CUP din istoria clubului, vicecampioni în 2017-2018, 2018-2019, semifinale în 2019-2020 cu sezon închis de pandemie, şi două finale de Cupa României jucate, iar acum echipa e în semifinale…”- Florin Mureşan, managerul secţiei de baschet de la CSM Satu Mare
  ……………………………………………………………
  După câteva luni de suferință, a murit miercuri seara, Laszlo Fogel, director la CSM Satu Mare. Nu vom uita remarcabila contribuție a sa în servicul public, în calitate de consilier municipal, timp de 20 de ani și implicarea sa în sportul sătmărean, la CSM Satu Mare, ca director și fondator.

  Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să-l odihnească în pace! – DJST Satu Mare  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img