More


  ”În fiecare melodie am pus suflet și multă implicare”

  - Advertisement -

  Lavinia Pop este o tânără sătmăreancă din Valea Vinului, în vărstâ de 23 de ani, foarte ambițioasă, puternică, perfecționistă și încăpățânată, spune ea, iar aceste lucruri o caracterizează cel mai bine și cu siguță au ajutat la devenirea și formarea ei. Iubește să fie înconjurată de oameni pozitivi, care iubesc viața și care pot fi un exemplu atât pentru ea, cât și pentru cei din jurul meu.

  Cum și când a început pasiunea ta pentru muzica ?

  Pasiunea mea pentru muzică este de când eram micuță, nu stiu dacă aș fi crezut vreodată că tot ceea ce făceam atunci dintr-o joacă și o pasiune ascunsă, era să devină realitate, dar nu pot decât să îi Mulțumesc lui Dumnezeu pentru “darul” pe care mi l-a dat și părinților mei care m-au susținut din totdeauna în ceea ce fac. Înclinația mea a fost mereu spre muzică, spre dorința de a apărea în fața publicului, de a fi pe micile ecrane.

  Îmi aduc aminte și mă amuz la maxim de anii copilăriei, pot spune că am avut parte de cei mai frumoși ani, unde fiecare obiect de prin casă, era folosit ca microfon, fiecare treaptă a casei sau loc mai înalt din curte era scenă, mereu cântam, învățam cântece patriotice vechi cu bunica mea, mă imaginam în emisiuni, cu toate astea nu știam eu că acesta va fi exact drumul meu.

  La vârsta de 16 ani, în anii de liceu, am decis să mă înscriu la Școala Populară de Arte, fiind foarte hotărâtă că asta îmi doresc cu adevarat și nu m-aș fi văzut vreodată profesând o altă meserie. Anii au trecut, am muncit mult și visele au devenit realitate. Am evoluat în timp, ca artist, dar cel mai important ca om, datorită oamenilor pe care i-am întâlnit în viața mea, fie au fost o lecție, fie nu.

  Care este artistul tău preferat și de ce?

  Am mulți artiști pe care ii admir și ii apreciez. Dar preferata mea, rămâne Andra. Pe lângă talentul ei de a cânta orice gen muzical, dă dovadă de un om modest și bun la suflet, iar din păcate foarte puțini sunt așa, odată ajunși la succes. Pentru asta o admir cel mai mult, pentru caracterul ei.

  Ce îți place cel mai mult sa Cânți? De ce?

  Iubesc să cânt orice gen muzical, deoarece fiecare stil, fiecare melodie transmite o emoție.

  Care este piesa ta preferata din repertoriul tău?

  Aș putea spune că îmi plac toate, deoarece în fiecare melodie am pus suflet și multă implicare, dar cea mai dragă îmi este “Când petreci viața-i faină”, este melodia iubită și de public și prin ea am ajuns la inimile celor care mă apreciază.

  Preferi sa fii pe scena însoțită de formație sau solo?

  Iubesc să fiu pe scena indiferent.

  Care a fost cel mai recent proiect și cum a luat naștere acesta ?

  Cel mai nou proiect este în colaborare cu o prietena dragă și super talentată, cu Aurica Flonta, melodia lansată de câteva zile “Hai să ne distrăm”, este o melodie de petrecere, dedicată doamnelor și domnișoarelor. Mie îmi place mult aceasta melodie, și vă invit să o ascultați și voi și să răsune la fiecare petrecere de acum înainte.

  Ce pasiuni mai ai pe lângă muzica?

  Am multe pasiuni, sunt o persoana activă, iar asta mă face să fac și să experimentez lucruri noi în fiecare zi. În timpul liber îmi place să citesc și să călătoresc, să fiu înconjurată de prieteni dragi. În prezent fiind și studentă, la Masterat, îmi dedic mult timp și domeniului în care studiez.

  Ce înseamnă pentru tine un artist complex?

  Un artist complex pentru mine înseamnă să stii să abordezi fiecare stil în felul său și să apari mereu în fața publicului impecabil. Lista poate continua, dar pentru mine aceste două lucruri sunt de bază.

  Câte videoclipuri ai filmate și cum îți alegi locațiile?

  Acum cu aceasta întrebare mă gândeam că nu am mai ținut minte numărul lor, dar sunt în jur de 10, dacă nu mă înșel. Iar partea cu locațiile, sunt inspirație de moment atat personală cât și a oamenilor cu care colaborez.

  Cum vezi satul roman contemporan?

  Îmi plac mult satele unde își mai păstrează oamenii tradiția și portul. Îi admir din toată inima și mă bucur că unii dintre ei, cu toate că sunt putine acele zone deja, nu își uita rădăcina, portul și cântecul popular tradițional.

  Povestește-ne o întâmplate memorabila cu publicul.

  Fiecare întâlnire cu publicul este speciala, și deferita. Dar cele mai memorabile au ramas cele din turnee, întâlnirea cu romanii de peste hotare.

  La ce proiecte mai lucrezi și ce îți propui pentru viitor?

  Am multe melodii noi finalizate, care trebuie doar filmate. Anul acesta mi-am propus să recuperez și sa fiu foarte harnică. Mai multe vreau să aflați la momentul potrivit, vă spun doar atat “rămâneți aproape de mine”. Îmi doresc să am sănătate, iar apoi toate o să fie exact așa cum trebuie. Vă port în inima mea și vă mulțumesc că sunteți alături de mine, a voastră Lavinia Pop.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img