More


  Familia tânărului decedat în urma unui grav accident, ne cere ajutorul!

  - Advertisement -

  Tânărul în vârstă de 19 ani, care a suferit un grav accident în localitatea Dabolț, comuna Halmeu, județul Satu Mare, a decedat în cursul zilei de luni, 17 mai 2021. Potrivit informațiilor colegilor noștri de la PresaSM, accidentul s-a produs în urmă cu câteva săptămâni, iar victima a fost transferată de la Spitalul Județean Satu Mare la un spital din Graz, Austria. Dar – din păcate – medicii nu au mai putut face nimic.

  Concret, tragicul accident s-a produs joi, 1 aprilie 2021, atunci când tânărul (19 ani) și-a reparat ATV-ul, iar în jurul orei 01.00 s-a stropit accidental cu combustibil, după care – în condiții neclare – s-a aprins. Victima a suferit arsuri profunde pe partea superioară a corpului.

  La acea dată, victima a fost transferată cu un elicopter SMURD de la Spitalul Județean Satu Mare la un spital din Iași, cu arsuri pe 50% din suprafața corpului. Din cauza stării extrem de grave, Ministerul Sănătății a aprobat transferul mai departe, cu un avion SMURD, la un spital din Graz, în Austria. Din păcate, tânărul a încetat din viață în cursul zilei de luni, 17 mai 2021.

  Din cauza costurilor foarte mari, familia ne cere ajutorul pentru a-l putea repatria.

  Donațiile se pot face în următorul cont de euro:

  RO 24 RZBR 0000 0600 2255 1200 – Raiffeisen Bank

  Titular: Katalin Kinga Bauer  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img